Sariveliler Ilçesi’nin Ilk Banka Subesi Açildi. Vatandas Rahatladi

limize bagli Sariveliler ilçesinde yillardir bir banka subesinin bulunmamasinin sikintisini çeken vatandas ilçeye Halk Bankasi Subesi’nin açilmasiyla rahat bir nefes aldi.

Sariveliler Ilçesi’nin Ilk Banka Subesi Açildi. Vatandas Rahatladi

IIlçenin en büyük ihtiyaci olan banka subesi için ilk adimi atan Halk Bankasi Sube Müdürü Recep Vural, nüfus yogunlugu nedeniyle ilçeye bir banka subesinin gerekli oldugunu ve bu ihtiyaci da Halk Bankasi olarak tamamladiklarini söyledi.
Geçtigimiz ayin bayinda hizmete giren ve Ermenek Subesi üzerinden islem yapan bankanin 20 Haziran Pazartesi gününden itibaren Sariveliler Subesi olarak 6 personel ile hizmet vermeye basladigini belirten Vural, “Ilçedeki halkin ve esnafin isteklerini dikkate alarak hizmetlerimizi bu yönde sürdürüyoruz. Subemiz ilçe ve özellikle esnaf için büyük bir önem tasiyor. Subemiz evrensel bankaciligin gereklerini yerine getiren, bireysel bankacilikta güçlü, bölgenin lider bankasi misyonu çerçevesinde Sariveliler’e hizmet vermeye baslamistir. Bankamiz sayesinde esnaf ucuz kredi alabiliyor” dedi.
Halk Bankasinin esnafa ve halka düsük faiz oranlariyla önemli ölçüde kredi verdigini sözlerine ekleyen Vural, “Esnafimiz artik bu kredilerden rahatlikla faydalanabilecek. Sariveliler halki bankamizi destekleyip, tasarruflarini bölgemize getirerek bize en iyi destegi vermis olacaktir. Bankamizin hayirli olmasini diliyorum” dedi

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284