SGK 300 Denetmen Yardimcisi Alacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), sosyal güvenlik denetmeni olarak yetistirilmek üzere, tasra teskilatlarina 300 sosyal güvenlik denetmen yardimcisi alacak.

SGK 300 Denetmen Yardimcisi Alacak
Resmi Gazete'nin bugünkü sayisinda yayimlanan ilana göre SGK, sosyal güvenlik denetmeni yetistirmek üzere, tasra teskilatlarinda 300 sosyal güvenlik denetmen yardimcisi istihdam edecek.
657 sayili Devlet Memurlari Kanunu'nun ilgili maddesinde belirtilen genel sartlari tasimasi istenen adaylarin, en az dört yillik egitim veren yüksek ögretim kurumlarinin hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, isletme fakülte, yüksekokul veya bölümlerinden ya da bunlara denkligi YÖK tarafindan onaylanmis yurt disindaki yüksek ögretim kurumlarindan mezun olmasi gerekiyor.
Sinav, adaylarin sinav konularina iliskin bilgi düzeyi ve bir konuyu kavrayip özetleme ifade yetenegi ve muhakeme gücü, liyakati temsil kabiliyeti davranis ve tepkilerinin meslege uygunlugu, öz güveni ikna kabiliyeti ve inandiriciligi, genel yetenek ve genel kültürü, bilimsel ve teknolojik gelismelere açikligi yönlerinden ayri ayri degerlendirilmek suretiyle sözlü olarak yapilacak.
Sinav, adaylarin Kamu maliyesi, Iktisat, Hukuk, Muhasebe alanlarina iliskin bilgi düzeyi ve bir konuyu kavrayip özetleme ifade yetenegi ve muhakeme gücü, liyakati temsil kabiliyeti davranis ve tepkilerinin meslege uygunlugu, öz güveni ikna kabiliyeti ve inandiriciligi, genel yetenek ve genel kültürü, bilimsel ve teknolojik gelismelere açikligi yönlerinden ayri ayri degerlendirilmek suretiyle sözlü olarak yapilacaktir.
05-11 Aralik tarihlerinde Ankara'da yapilacak sinava girmeye hak kazanan adaylarin listesi ve sinav tarihleri 08-12 Ekim 2012 tarihlerinde www.sgk.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.
Kaynak: Sabah

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284