Simsek Bisküvi, 2014’ün En Basarili Anadolu Markalari’na Seçildi

Bien Kruvasan ve Twitto markalariyla adindan sikça söz ettiren Simsek Gida, her yil en basarili markalarin ödüllendirildigi Anadolu Markalari`nin arasinda yer aldi. Bu yil 8.`si düzenlenen yarismanin ödül töreninde Simsek Gida Genel Müdürü Erol Simsek; ödülünü, Capital Dergisi Haber Müdürü Seyma Öncel Bayiksel’in elinden aldi.

 Simsek Bisküvi, 2014’ün En Basarili Anadolu Markalari’na Seçildi

Yilin en basarili markalarinin belirlendigi Anadolu Markalari ödüllerinde Simsek Gida, Büyük Isletmeler – Imalat kategorisinde ödüle layik görüldü. Istanbul Marriot Sisli Hotel'de yapilan ödül törenine çok sayida yönetici ve isadami katildi.

Simsek Gida Genel Müdürü Erol Simsek, ödülünü Capital Dergisi Haber Müdürü Seyma Öncel Bayiksel’in elinden aldi. Genel Müdür Simsek, markalasma stratejisiyle fark yaratan kurumlara ödül verilen Anadolu Markalari arasinda yer almaktan mutluluk duyduklarini belirtti.
Anadolu Markalari ödülleri için bu yil 170'e yakin basvuru yapilmisti. Anadolu Markalari ödülleri, Istanbul disinda faaliyet gösteren illerdeki isletmelerde marka bilincini yerlestirmede ve marka olma yolunda ilerleyenlerin basari öykülerini ödüllendirmede önemli bir etkinlik olma özelligini tasiyor.
PAZARDA SIMSEK HIZINDA ILERLIYOR
Simsek Gida’nin 2013 yili baslarinda Türkiye pazarina sundugu Bien Kruvasan, atistirmaliklar kategorisinde yeni bir soluk yaratmisti. Türkiye’ye kruvasani, Bien markasiyla sevdiren Simsek Gida, tatli lezzetinin ardindan simdi de tuzlu kategorisinde yeni bir lezzete Twitto ile imza atmis oldu. 7 yildir Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kurulusu arasinda yer alan Simsek Gida, Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapiyor. Yenilikçilik ve kaliteyi ön planda tutup dünyadaki teknolojik gelismeleri takip ederek fabrikasini modern yatirimlarla çagdas bir düzeye tasiyan Simsek Gida bugün; 95.000 m2’si kapali 40.000 m2’si açik olmak üzere toplam 135.000 m2’lik alana sahip tesislerinde, ileri teknolojisi ve 1600’ü askin çalisani ile lezzet dolu ürünler sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284