Simsek, Çalisanlari Iftarda Bulustu

Ilimiz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren ve Türkiye’nin büyüyen ve gelisen ekonomisine önemli katkilari bulunan Simsek Bisküvi’nin her yil Ramazan ayinda gerçeklestirdigi geleneksel iftar yemekleri basladi.

Simsek, Çalisanlari Iftarda Bulustu

Fabrika’nin üretim bölümünde çalisan personel geçtigimiz aksam Simsek Bisküvi bahçesinde verilen iftar yemeginde bir araya geldi. Yemege Simsek Bisküvi Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Simsek, Genel Müdür Erol Simsek ile Genel Müdür Yardimcisi Mehmet Ali Simsek ile KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan'da katilarak personeliyle birlikte iftar açtilar.
Çalisanlariyla birlikte iftar yemeginde bulunmanin mutlulugunu ifade eden Ramazan Simsek; “Her yil oldugu gibi bu yilda bu mübarek Ramazan ayinin bu güzel aksaminda Simsek Ailesi olarak siz çalisanlarimizla beraber bu iftar yemeginde bulunmak bizi mutlu etmistir. Hepinizin Ramazan ayini kutlarim” dedi.
Yenen iftar yemeginin ardindan program sohbet havasinda devam etti. Simsek Bisküvi 26 Haziran Cuma aksami da Grand Otel’de fabrikanin idari personeline iftar verecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284