TOBB Genel Kurulunda Karaman Standi Ilgi Gördü

19-20 Mayis tarihlerinde Ankara’da 67. genel Kurul çalismalarini yapan TOBB, yogun geçen programlarini tamamlayip, Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kurulusu olmanin verdigi sorumlulugu,bir kez daha üye temsilcileri ve konuklari ile paylasti.

TOBB Genel Kurulunda Karaman Standi Ilgi Gördü
Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin genel kuruluna ilimizden Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Riza Duru, Yönetim Kurulu üyeleri Ersin Atik ve Ismail Kizik delege olarak, Meclis Baskani M.Gökhan Alkan, Kadin Girisimciler Baskani Serife Kizik ise üye olarak katilarak çalismalarini tamamlayip Karaman’a döndüler.
TSO Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay genel kurulla ilgili olarak yaptigi degerlendirmede, “Ilk gün, ikiz kulelerde kurulan Il stantlari genel kurul çalismalarina renk katip, illerin kültürel özelliklerini yansitmalari açisindan çok olumlu geçmis, her stant kendi arasinda tatli bir rekabet ile çalismistir. Duru Bulgur ve Saray Bisküvi ise Karaman adina, gelen konuklara ürünlerinden sunarak, Karaman standina yardimci olmuslardir. Saray Bisküvi’nin çikolata ikrami begenilirken, Duru Bulgur ikiz kulelere damgasini vurmus, tadimlik verilen etli bulgur pilavi ve koyun yogurdu tekrar tekrar istenerek, Karaman standina yogunluk kazandirmistir. Odamiz tarafindan hazirlanan harita, Yunus Emre adli kitapçik ile Karaman’i tanitici brosürler gelenlere hediye edilerek Karaman’i tanimalari saglanmistir. Bölge Idari Mahkemeleri Baskani hemsehrimiz Esat Toklu’nun da ziyaret ettigi standimizi, daha sonra Meclis Baskani Cemil Çiçek, Gümrük Bakani Hayati Yazici ve TOBB Baskani Rifat Hisarcikoglu’da ziyaret etmislerdir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284