Tüm Tüketicileri Koruma Dernegi Referans Oldu

Simsek Gida, Tüm Tüketicileri Koruma Dernegi tarafindan “Tavsiye Ediyoruz Sertifikasi” ile onurlandirildi. Tüketiciler üzerinde önemli bir referans olarak kabul edilen “Tavsiye Ediyoruz Logosu”na sahip olan Simsek Gida, yapilan arastirmada “son bir yil içinde en çok begenilen ve tercih edilen markalardan biri” oldu.

Tüm Tüketicileri Koruma Dernegi Referans Oldu

Simsek Gida tüketicilere tavsiye edildi
Avrupa Birligi’nde Tüm Tüketicileri Koruma Dernegi (TTKD), Simsek Gida’yi tavsiye etti. TTDK, üye tüketiciler arasinda Bisküvi sektöründe “markaya ilgi” derecesini arastirdi ve kalite açisindan, begeni derecesini ölçtürdü. Son bir yil içinde “En çok begenilen ve tercih edilen markalardan birinin” Simsek Gida oldugu ortaya çikti. Böylece dernek tarafindan Simsek Gida’ya “Tavsiye Ediyoruz Sertifikasi” verildi.
ARTIK TAVSIYE LOGOSU TASIYACAK
Dünya ve Türkiye’deki tüketiciler üzerinde önemli bir referans olan Tüm Tüketicileri Koruma Dernegi, Simsek Gida ve ürünlerinin rahatlikla tüketilebilecegi mesajini da vermis oldu. Bundan böyle Bien Kruvasan, Sponge Cake, Roxy ve Tio gibi markalarinin üzerinde TTDK’nin referansiyla “Tavsiye Ediyoruz Logosu” da yer alabilecek.
BÜYÜK BIR GURUR
Simsek Gida Genel Müdürü Erol Simsek, “Amaci tüketicileri gözetmek olan Tüm Tüketicileri Koruma Dernegi tarafindan böyle bir ödüle deger bulunmak gurur verici. Önemli bir referans olarak görüyoruz ve tüm ürünlerimizde ‘Tavsiye Ediyoruz Logosu’nu gururla tasiyacagiz” dedi.
SIMSEK HIZINDA ILERLIYOR
Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kurulusu arasinda yer alan Simsek Gida, Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapiyor. Yenilikçilik ve kaliteyi ön planda tutup dünyadaki teknolojik gelismeleri takip ederek fabrikasini modern yatirimlarla çagdas bir düzeye tasiyan Simsek Gida bugün; 85.000 m2’si kapali 50.000 m2’si açik olmak üzere toplam 135.000 m2’lik alana sahip tesislerinde, ileri teknolojisi ve 1400’ü askin çalisani ile lezzet dolu ürünler sunuyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284