Vali Kahraman, Gurbetçiler Için Esnaf’a Indirim Çagrisi Yapti

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilimizde artan gurbetçi nüfusu ile birlikte ekonominin canlanmasi amaciyla Vali Süleyman Kahraman esnaflara bir çagrida bulundu.

Vali Kahraman, Gurbetçiler Için Esnaf’a Indirim Çagrisi Yapti

Beraberinde Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay, Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Ahmet Yenilmez, diger oda baskanlari, Belediye Baskan Vekili Yakup Cosgun ve Belediye Özel Kalem Müdürü Ertugrul Çaliskan ile birlikte Ismet Pasa Caddesi üzerinde bulunan esnaflari ziyaret eden Vali Kahraman, gurbetçilerin yaptiklari harcamalarin Karaman ekonomisine katki saglamasi adina kentte esnaflara “Silaya gelen vatandaslarimiza ürünlerinizde indirim uygulayin ki, böylece gurbetçilerimizin parasi burada kalsin. Yani gurbetçi vatandasimiz aldiklari ürünü Konya, Ankara gibi sehirler yerine Karaman’da çok daha uygun fiyata alabilsin. Ümit ediyorum ki, bu çagri silaya gelen vatandaslarimiz kadar esnaflarimizi da mutlu edecektir. Bizler Karaman’daki güzellikleri artirmak istiyoruz. Esnafimiz ürünlerine bu aylarda zam yerine indirim yapsin daha çok kazansin ”dedi.
Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Ahmet Yenilmez’de, “Sayin Valim zaten bizim esnafimiz her zaman ürünlerini fahis fiyattan satmak yerine mesleki terbiyeleri ile her zaman az’a kanaat etmislerdir. Gurbetçi vatandaslarimiz içinde misafirperver olduklari kadar onlarda bu yönde ellerinden gelen çabayi göstermektedirler. Umarim bu çagriniz onlari da mutlu edecektir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284