Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Ilimizde Vergi haftasi etkinlikleri kapsaminda 2010 yili vergi beyani döneminde en fazla vergi ödeyen mükellefler plaketle ödüllendirildi.

Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi
Polisevi’nde gerçeklesen ödül törenine Vali Yardimcisi ve Vekili Ferhat Burakgazi, Garnizon Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz, Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Kemal Çokdinç, Adli Yargi Adalet Komisyonu Baskani Mehmet Öztunç, Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Il Defterdar Vekili Ali Sögüt, daire müdürleri, sanayici ve isadamlari katildi.
Plaket töreninde Defterdar Vekili Ali Sögüt’ün kisa selamlama konusmasinin ardindan konusan Vali Yardimcisi ve Vekili Ferhat Burakgazi, kadin isgücüne ve ilimizin ülkemiz ekonomisindeki yerine dikkat çekerek, “Gerek istihdam orani ve gerekse kadin isgücünün, çalisma hayatindaki yeri ilimizdeki mevcut isletme ve fabrikalarinda görülmektir. Ilimiz istihdam ve ekonomik rakamlara göre ülkemizin 15. büyük ekonomisidir. Sanayi tarim ve hizmet sektörü basta olmak üzere ilimizde tüm sektörlerde daha iyi ekonomik kosullarin olmasini temenni ediyor dereceye giren vergi mükelleflerimiz basta olmak üzere tüm mükelleflerimizi kutluyorum” dedi.
Yapilan konusmalarin ardindan, 2010 yili beyanina göre gelir ve kurum vergisi mükelleflerinden ilk bese girenlere Vali Vekili Ferhat Burakgazi ve protokol üyeleri tarafindan plaketleri verildi.
Kurumlar Vergisi mükellefleri içerisinde Biskot Bisküvi Gida San. ve Tic. A.S ilk sirayi alirken Bifa Bisküvi ve Gida San. A.S. ikinciligi, Simsek Bisküvi ve Gida San. A.S. üçüncülügü, Duru Bulgur Gida San. Ve Tic. A.S. dördüncülügü, Saray Bisküvi ve Gida San. Tic. A.S.’de besinciligi aldi.
Gelir Vergisi alaninda ise ilk bese giren mükelleflerden Vehbi Tayyar, Necati Babaoglu, Nevzat Nas, Abdulkadir Aydin ve Mustafa Yasar Akelçi ödül ve plaket alan isimler oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284