1. Uluslararasi KOP Gençlik Festivali Karaman`da Yapilacak

Yurtiçi ve Yurtdisindan 1500 Genç Karaman`a Geliyor

 1. Uluslararasi KOP Gençlik Festivali Karaman`da Yapilacak

Karaman, 8–11 Mayis tarihleri arasinda 1. Uluslararasi KOP Gençlik Festivali'ne ev sahipligi yapiyor. Festival kapsamindan Türkiye genelinden gençlerin yani sira 60 ülkeden toplam 1500 genç Karaman'a geliyor.

1. Uluslararasi KOP Gençlik Festivali ile ilgili olarak, KOP Bölge Kalkinma Idaresi Baskanligi, Karaman Valiligi ve Karaman Belediyesi arasinda bir protokol imzalandi.
Konu ile ilgili bir açiklama yapan Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan; "  Karaman olarak Mayis ayinda büyük bir organizasyona ev sahipligi yapiyoruz.  Türkiye ve Dünya genelinden 1500 genci ilimizde agirlayacagiz. Büyük fuar ve festival alanlari olusturacagiz.  8–11 Mayis tarihleri arasinda KOP bölgesindeki üniversite gençliginin yani sira, gençlik meclisleri, gençlik STK'lari, ulusal ve uluslararasi gençlik kuruluslarinin katilacagi, gönüllülük temasinin agirlikli olarak islenecegi panel, kültür-sanat, atölye çalismalari ve konserlerin olacagi 1. Uluslararasi KOP Gençlik festivali gerçeklestirecegiz. Türk Dil Bayrami kutlamalarinin hemen öncesinde böylesine büyük ve güzel bir organizasyona ev sahipligi yapmak bizim için mutluluk verici " dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284