10 Ayrı Ekibin Karla Mücadelesi Aralıksız Sürüyor

İlimiz merkezdeki yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda sorun yaşanan bölgelere İl Özel İdaresi yol ekiplerinin müdahalesi aralıksız devam ediyor. 

10 Ayrı Ekibin Karla Mücadelesi Aralıksız Sürüyor

Konuyla ilgili İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada “İlimiz merkeze bağlı köylerde daha yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle İl Özel İdaresi ekiplerimiz kapanan köy yollarımızı açmak ve hastalarımızın hastanelere ulaşım noktasında yardım taleplerini karşılamak için 10 ayrı ekiple yol açma çalışmalarını sürdürüyor. İlimiz merkez ve ilçelerimizde geceden beri etkili olan yoğun kar yağışı ile birlikte İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından başlatılan yol açma çalışmaları köylerimizde 7/24 çalışma esasına göre devam ediyor. Karla mücadelede hastalarımızın hastanelere ulaşımına öncelik verilmiştir. Kar yağışı devam ettiği sürece yol açma çalışmalarımız aralıksız sürdürülecektir” denildi.
Köylerimizde çalışmaların devam ettiği bildirilen basın bülteninde çalışmaların sürdürüldüğü köylerimizin isimleri şu şekilde;
Değirmenbaşı - Elmadağ Güzergâhı (2 Greyder)
Aybastı - Özdemir Güzergâhı ( 2 Greyder)
Pınarbaşı - Kızılyaka - Damlapınar Güzergâhı ( 2 Greyder)
Zengen – Akpınar – Gülkaya - Güldere Güzergâhı ( 2 Greyder)
Bayır – İhsaniye - Akçaalan Güzergâhı ( 2 Greyder)
Madenşehri - Üçkuyu Güzergâhı ( 2 Greyder)
Kızık – Salur - Akçaşehir Güzergâhı (2 Kamyon)
Kâzımkarabekir Köyleri (2 Kamyon)
Süleymanhacı – Ortaoba - Demiryurt Güzergâhı (2 Kamyon)
Göztepe – Çoğlu - Burunoba Güzergâhı (1 Kamyon)


 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2019, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284