13. Çagri Dönemi Tanitim Toplantilari Devam Ediyor

Tarim ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurulu Il Koordinatörlügü tarafindan 13. çagri dönemi tanitim toplantilari basladi.

 13. Çagri Dönemi Tanitim Toplantilari Devam Ediyor

Ilk olarak 11 Kasim Sali günü Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürlügü’nde gerçeklesen toplanti ikinci gün Sariveliler ilçesiyle devam etti.

Toplantiya Tarim ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurulu Il Koordinatörü Ahmet Poyraz, Ziraat Odasi üyeleri, muhtarlar, potansiyel faydalanicilar ve TKDK uzmanlari katildi.
Toplantida açilis konusmasini yapan TKDK Karaman Il Koordinatörü Ahmet Poyraz, 13. Çagri Döneminin 10 Kasim 2014 tarihi itibariyle baslamis oldugunu ve proje kabullerinin de 12 Ocak – 10 Subat 2015 tarihleri arasinda gerçeklestirilecegi bilgisini verdi. Toplantida TKDK uzmanlari tarafindan hazirlanan sunumla; IPARD programi, TKDK hakkinda genel bilgiler, desteklenen tedbirler, hibe oranlari, 13. Çagri dönemine ait bilgiler verildi.
Sariveliler ve Basyayla ilçelerinde yapilan toplantilarda da Proje Basvuru Yönetimi Birim amiri Idris Bulut tarafindan ilçe halkina bilgiler verildi. Yapilan sunumun ardindan katilimcilarin sorulari cevaplanarak toplanti sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284