14 Yasindaki Kizin Teyzesi Tarafindan Erkeklere Pazarlandigi Iddiasi

Karaman`da 14 yasindaki kiz çocugunun öz teyzesi tarafindan erkeklere pazarlandigi iddia edildi. Teyze ve kizla iliskiye girdigi ileri sürülen 7 kisi çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

14 Yasindaki Kizin Teyzesi Tarafindan Erkeklere Pazarlandigi Iddiasi
Iddiaya göre, annesi tarafindan yaninda kalmasi için Karaman'daki teyzesi F.S'nin yanina gönderilen 14 yasindaki K.Ç, öz teyzesi tarafindan para karsiligi erkeklere pazarlandi. Olay, K.Ç'nin tanidiklarindan yardim istemesiyle ortaya çikti. Durumun polise intikal etmesinin ardindan çalisma baslatan Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekipleri, teyze F.S. ve kiz çocugu K.Ç. ile iliskiye girdigi ileri sürülen 7 kisiyi gözaltina aldi. 14 yasindaki K.Ç, iliskiye girdigi 7 kisiyi Emniyet Müdürlügü'nde teshis etti.
Teyze F.S. ile 7 süpheli emniyette tamamlanan ifadelerinin ardindan genis güvenlik tedbirleri arasinda Karaman Adliyesi'ne sevk edildi. Burada Cumhuriyet Savcisina ifade veren teyze F.S. ile 7 süpheli daha sonra savci tarafindan tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme teyze F.S. ve yegeni K.Ç. ile iliskiye girdigi öne sürülen 7 kisiyi tutukladi. Tutuklanan süpheliler genis güvenlik tedbirleri arasinda Karaman M Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284