1500 Personel Alinacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanligi`nin internet sitesinde yapilan duyuruya göre, “Ilk Defa Yapilacak Atamalar Hakkinda Yönetmelik” hükümleri dogrultusunda yapilacak personel alimi için basvurular, 1-10 Ekim 2012 tarihleri arasinda yapilacak.

1500 Personel Alinacak!
Muhafaza memuru kadrosuna 800, memur kadrosuna 400, muayene memuru kadrosuna da 300 personel alinacak. Belirtilen kadrolara, 8-18 Kasim tarihleri arasinda yapilacak sözlü sinav sonrasi açiktan atama yapilacak.
Sözlü sinava girmek isteyenler, Bakanligin “www.gtb.gov.tr” internet sitesinde yer alan is talep formunu elektronik ortamda doldurarak müracaat edebilecek.
Sözlü sinavda adayin, kavrama, muhakeme ve ifade yetenegi, liyakati, temsil kabiliyeti, davranis ve tepkilerinin meslege uygunlugu, öz güveni, ikna kabiliyeti ve inandiriciligi, bilgi düzeyi, genel yetenegi ve genel kültürü, bilimsel ve teknolojik gelismelere açikligi 100 tam puan üzerinden degerlendirilecek.
Sözlü sinavda en az 70 puan alanlar basarili sayilacak ve adaylarin basari puani, KPSS puani ile sözlü puaninin aritmetik ortalamasi alinarak hesaplanacak.
Kaynak: Habertürk
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284