19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasi Hazirliklari Devam Ediyor

20-22 Subat 2015 tarihleri arasinda Karaman’da yapilacak olan Uluslararasi Karaman Belediyesi 19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasi hazirliklari devam ediyor.

19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasi Hazirliklari Devam Ediyor

Balkan Badminton Sampiyonasi'nin yapilacagi Yunus Emre Spor Salonu'nda çalismalar sürüyor. Karaman’in tanitimi açisindan da büyük önem tasiyan ve Karaman’da bir ilk olacak sampiyonaya ilginin yogun olmasi bekleniyor. Sampiyonada mücadele edecek ülkeler müsabaka için bugünden itibaren konaklayacaklari otele yerlesmeye baslayacak ve o gün aksami gerçeklesecek olan teknik toplanti için hazir bulunacaklar.
Uluslararasi Karaman Belediyesi 19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasinin Karaman’in tanitilmasi açisindan çok önemli olduguna dikkat çeken Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “Bu gibi uluslararasi sportif faaliyetlerin ilin tanitimi ile Karaman’in spor alaninda tanitilmasi açisindan son derece önemli oldugunu ifade ederek, yapilacak olan sampiyonaya bütün Karaman halkini bekliyoruz” dedi.
Kisacik, “Karaman’in ev sahipligini yaptigi Uluslararasi Karaman Belediyesi 19 Yas Balkan Badminton Sampiyonasinda, Karaman Belediyesi tarafindan bin 500 ögrenciye ve 50 okula Badminton raketi ve topu dagitilacak. Ayrica sampiyonayi izlemeye gelen sporseverlere yapilacak çekilisle milli takim esofmani, raket ve tisört verilecek. Ayrica Badminton Federasyonu milli takim antrenörleri tarafindan okullarda badmintonu tanitici çalismalar yapacak ve Karaman'da yaklasik 5 bin ögrenci badmintonla tanisacak ve badminton oynayacak" diye konustu. (IHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284