2. Anadolu Medya Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Anadolu Medya Ödül töreni yarın saat 19.00’da Rixos Büyük Ankara Otel’de yapılacak.

2. Anadolu Medya Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Medya ödülleri organizasyonunda bu yıl 35 ayrı kategoride ödül verilecek. 320 üyesi bulunan Anadolu Yayıncılar Derneği yönetimince oluşturulan heyet tarafından belirlenen ödüller yaklaşık 300 Anadolu medya temsilcisinin de katılımıyla sahiplerini bulacak. Ödül törenine Başbakan Yardımcıları, Bakanlar, Milletvekilleri, yerel ve ulusal medya temsilcilerinin katılması bekleniyor.

Program açılış, tanıtım filmi gösterimi, protokol konuşmaları ve ödüllerin takdimi ile devam edecek.

AYD Başkanı Sinan Burhan, “Her yıl düzenli olarak yapacağımız ve geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz Anadolu Medya Ödülleri ayrı bir öneme sahiptir. Anadolu medyası aracılığı ile Anadolu insanı tarafından belirlenen kişi ve kuruluşlar yılın en iyisi olarak seçilmektedir. 2. Anadolu Medya Ödüllerinde 15 Temmuz Ömer Halis Demir Milli irade ödülü ve 15 Temmuz Erol Olçak Milli irade ödülü, Demokrasinin ve milletin zafer gecesinde isimlerinden söz ettirmiş kişi ve kuruluşlara takdim edilecektir” dedi.

Gecenin sponsorluğunu Torku, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Çaykur ve Türk Kızılayı yapıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284