2 Ayri Kazada 7 Kisi Yaralandi

Ilimizde Ramazan bayrami tatili süresince meydana gelen 3 ayri trafik kazasinda 7 kisi yaralandi.

2 Ayri Kazada 7 Kisi Yaralandi
Ilk kazada bayram tatili için Ihsaniye Köyü'ne gitmekte olan ailenin içinde bulundugu otomobil, kontrolden çikip uçuruma yuvarlandi. Kazada 2'si agir 3 kisi yaralandi.
Kaza, saat 17.00 siralarinda Karaman-Ermenek karayolunun Ihsaniye Köyü yakinlarinda meydana geldi. 35 yasindaki Mustafa Dimli'nin kullandigi 42 BU 697 plakali otomobil, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu viraji alamayarak uçurma yuvarlandi. Kazada sürücü Dimli ile esi Zeynep Dimli (34) ve kizi Esra Dimli (12) yaralandi. 3 kisi ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldirildi. Mustafa ve Zeynep Dimli çiftinin saglik durumunun agir oldugu belirtildi. Dimli ailesinin Bayram tatili için Karaman'dan Ihsaniye Köyü'ne gittigi ögrenildi.
Ikinci kaza kamyonet ile otomobilin çarpismasi sonucu meydana geldi. Sebahattin Kocaburak (33) yönetimindeki 42 E 7584 plakali otomobile, Ziya Gökalp Mahallesi Valilik Kavsagi'nda sürücüsü henüz belirlenemeyen 70 FP 130 plakali kamyon çarpti. Kazada otomobili kullanan Kocaburak ile otomobildeki Ali (33) Tugba (26) ve Elanur Kocaburak (44) yaralandi. Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldirilan yaralilardan hayati tehlikesi bulunan Ali ve Tugba Kocaburak, Konya Meram Tip Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada olay yerinden kaçan kamyon sürücüsünü yakalama çalismalari devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284