2015 Mayis Ayi Antrenör Toplantisi Yapildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü 2015 Mayis ayi antrenör bilgilendirme ve degerlendirme toplantisi, Spor Il Müdürlügü bünyesinde görev yapan antrenörlerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

 2015 Mayis Ayi Antrenör Toplantisi Yapildi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik nezaretinde gerçeklestirilen toplantiya Sube Müdürleri Aslan Yildiz, Vedat Akyar, Osman Selçuk Akbas ve antrenörler katildi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nde Kadrolu, Sözlesmeli, Hizmet Alimi ve Fahri olarak görev yapan antrenörlere yönelik düzenlenen 2014-2015 yili antrenör planlama toplantisinda, antrenörlere branslarla ilgili çalisma programlari, Il Müdürlügü bünyesinde gerçeklestirilen sportif faaliyetlerde gösterilen genel durum ve basari degerlendirmesi ile açilacak olan yaz spor okullari ile ilgili karsilikli fikir alisverisi yapildi. Samimi bir ortamda gerçeklesen toplantida öncelikli gündem maddesi antrenörlerin sorunlari ve çözüm önerileri oldu.
Antrenörlerin sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Spor Il Müdürü Kisacik, sporu tabana yayacak uzun vadeli plân ve özel programlar ile sporun gelistirilerek yayginlastirilmasi ve sporun aktif bir yasam tarzi haline getirilmesi ve yaz spor okullarinda daha çok sporcuya ulasilmasi gibi konularda antrenörler ile karsilikli görüs alisverisinde bulundu.
Genis kapsam da planlanan hedefler ile ilgili açiklamalarda bulunun Kisacik, özellikle bu hedefler dogrultusunda yapilacak çalismalarin daha faydali olabilmesi için antrenörlerin hosgörü çerçevesinde özverili bir anlayis içinde olmalarini istedi. Karaman’da ücretsiz açilacak olan yaz spor okullari ile birlikte sporun daha çok kalkinmasi ve Milli takimlara çok sayida sporcu verilmesi için seferber olacaklarini belirten Kisacik, bütün spor branslarinda Karaman’in öncü bir kent olmasi için gayret sarf edeceklerini ifade etti.
Toplanti, Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürleri Aslan Yildiz ve Osman Selçuk Akbas’in antrenörlere gayret ve basarilarindan dolayi plaket takdim etmelerinin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284