23 Nisan Badminton Senligi Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü badminton il temsilciligi 2015 yili faaliyet programinda yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami badminton müsabakalari sona erdi.

 23 Nisan Badminton Senligi Sona Erdi

2015 yili badminton il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami badminton senligi Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi. 18 Nisan 2015 tarihinde yildizlar kategorisinde gerçeklestirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami badminton senligine kizlar ve erkekler kategorisinde toplam 50 sporcu katildi.

Heyecanli ve tempolu geçen maçlarda yildiz sporcular ferdi alanda yapilan müsabakalarda dereceye girebilmek için tüm hünerlerini sergilediler. Oldukça eglenceli geçen senlikte yildiz sporcular badminton oynamanin tadini çikarirken diger bir taraftan da dostluklarini pekistirdiler.
Karaman’da gerçeklestirilen Balkan Badminton Sampiyonasi ve Isitme Engelliler Badminton Türkiye Sampiyonalari sonrasinda badminton bransina çok büyük bir ilgi oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Alaninda uzman antrenörlerimiz ile gelecegimizin teminati gençlerimize badmintonun tüm inceliklerini ögretiyoruz. Çocuklarimiza sadece spor yapmayi degil ayni zamanda ülkesine hizmet eden saglam bir gençlik olusturma çabasindayiz. Ileride insallah bünyemizde yetisen sporcularimizla badminton milli takimimizin iskeletini olusturacagiz. Sporcularimiz hem Karamani hem de ülkemizi uluslararasi arenada en iyi sekilde temsil edeceklerdir. Ayrica bu anlamli günde bizleri ve sporcularimizi yalniz birakmayan tüm sporcu velilerimize tesekkür ediyorum” seklinde konustu.
Müsabakalar sonun dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürleri Aslan Yildiz, Vedat Akyar, badminton il temsilcisi Ela Sunaoglu ve beden egitimi ögretmenleri tarafindan verildi.
Müsabakalar sonunda olusan tablo ise;
Tek Erkekler Kategorisi: 1. Furkan Kisacik 2. Ömer Furkan Eris 3. Eren Konak 4. Süleyman Yavuzaslanoglu
Tek Kizlar Kategorisi: 1. Hilal Kurnaz 2. Ayse Demirkiran 3. Seyma Menikli 4. Dilara Mangirci
Çift Erkekler Kategorisi: 1. Ömer Furkan Eris-Eren Kanak 2. Ahmet Kapusuz-Ridvan Eser 3. Hasan Ali Alan-Bahtiyar Simsek
Çift Kizlar Kategorisi: 1. Hilal Kurnaz- Aysenur Özyer 2. Dilara Mangirci- Seval Taner 3. Hatice Hamurcu-Hatice Arikan 4. Irem Sever-Aynur Baysak
Karisik Çiftler Kategorisi: Furkan Kisacik-Nisa Gül Kisacik 2. Süleyman Yavuzaslanoglu-Ayse Demirkiran 3. Onur Çagan-Selcan Karakisla 4. Bahtiyar Simsek-Seyma Çelik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284