23 Nisan Masa Tenisi Senligi Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü masa tenisi il temsilciligi 2015 yili faaliyet programinda yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami masa tenisi müsabakalari sona erdi.

 23 Nisan Masa Tenisi Senligi Sona Erdi

2015 yili masa tenisi il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami masa tenisi senligi Kazim Karabekir Salonu’nda gerçeklestirilen müsabakalarinin ardindan sona erdi.

19 Nisan 2015 Pazar günü küçükler ve yildizlar kategorilerinde gerçeklestirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami masa tenisi senligine kizlar ve erkekler kategorisinde toplam 100 sporcu katildi.
Tam bir senlik havasinda geçen müsabakalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Sube Müdürü Aslan Yildiz yerinde izledi. Ferdi alanda gerçeklestirilen müsabakalarda küçük ve yildiz sporcular dereceye girebilmek ve gerçeklestirilen senlikte en iyi olabilmek için tüm hünerlerini sergiledi.
Gerçeklestirilen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Aslan Yildiz, Il Temsilcisi Nilgün Çetiner ve Ulusal Hakem Nazmi Coskun tarafindan verildi.
Müsabakalar sonunda olusan tablo ise;
Yildiz Kizlar Kategorisinde; 1. Sila Soyyigitoglu 2. Meryem Cura 3. Alanur Göktas 4. Irem Srlak
Yildiz Erkekler Kategorisinde; 1. Serkan Sakir 2. Yücel Ercan 3. Mahmut Ethem Özkan 4. Seyit Kandemir
Küçük Erkekler Kategorisinde; 1. Talha Aksan 2. Mustafa Özcan 3. Samet Alkan 4. Harun Bülbül
Küçük Kizlar Kategorisinde; 1. Aysenur Aksay 2.Seydanur Duran 3. Sema Sönmez 4. Hatice Gül Özdemir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284