23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlandı

23 Nisan 2017 Pazar günü saat 10.00’da Yunus Emre Spor Salonundaki törene, Vali Süleyman Tapsız, Karaman Belediye Başkan Vekili Fahri Çatav, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Yurdakul Kâzım Türkmen, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Vali Yardımcısı Kaya Çelik, okul yöneticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
Vali Ali Akan İlkokulu tarafından hazırlanan tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşının okunması ile başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından program, Vali Ali Akan İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin gösterilerini sergilemesiyle devam etti.
Vatandaşlarımızın yoğun bir ilgi gösterdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri halk oyunları gösterisi, şiirlerin okunması ve okul öğrencilerinin sergilediği gösterilerin ardından hafta nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere Vali Tapsız tarafından ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284