3 Kisinin Öldügü Yolu Kapatan Vatandaslari Emniyet Müdürü Sönmez Sakinlestirdi

Karaman’da, 3 kisinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasinin meydana geldigi kavsakta yeterli önlemin alinmamasini protesto eden mahalle sakinlerinin Karaman-Mersin yolunu ulasima kapatma istegini, Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez`in verdigi söz önledi.

3 Kisinin Öldügü Yolu Kapatan Vatandaslari Emniyet Müdürü Sönmez Sakinlestirdi

Çeltek Mahallesi sakinlerinin Karaman-Mersin yolunu trafige kapatacagi bilgisini alan polis genis güvenlik tedbiri alirken Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’de eylemin yapilacagi Cezaevi Kavsagina geldi. Eylem için toplanan grupla bir süre konusan Emniyet Müdürü Sönmez, mahalle sakinlerinin seçecekleri temsilcileri yetkili kisilerle görüstürme sözü verdi. Söz üzerine yolu trafige kapatmaktan vazgeçen mahalle sakinleri adina konusan Ahmet Ali Uflaz, "Yillardan beri bulundugumuz bu kavsakta ölümlü trafik kazalari yasanmaktadir. Mahalle sakinleri olarak bizlerin yetkililerden istegimiz burada olan kazalari önlemeleri için alt geçit veya isiklandirma yapmalar" dedi.
CHP Karaman Il Baskani Ahmet Ertugrul ile Karaman Belediye Baskan Adayi Merih Ünver'de eylemcilere destek olmak için kavsaga geldi. Yapilan basin açiklamasinin ardindan toplanan kalabalik olaysiz bir sekilde dagildi.
Mahalle sakinlerinin alt geçit veya isikli tedbir alinmasini istedigi Cezaevi Kavsaginda önceki gece iki otomobilin çarpismasi sonucu 3 kisi ölmüs, 4 kisi de yaralanmisti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284