30 Gurbetçi İşadamı Karaman’da

Hollanda Karamanlılar Federasyonu ve MÜSİAD Rotterdam Şubesi tarafından organize edilen gezi kapsamında 30’a yakın işadamı 9-13 Kasım tarihleri arasında Karaman, Aksaray, Nevşehir ve İstanbul illerini ziyaret edecekler.

30 Gurbetçi İşadamı Karaman’da

İşadamlarının ilk durağı olan Karaman’da heyet, Özel Karaman Hastanesi’ni ziyaret ettiler. Sabah kahvaltısında bir araya gelen işadamlarını Özel Karaman Hastanesi adına şirket ortaklarından Okhan Tolga Sayan, Nezih Bülent Yavuz ve Serdar Uzunköprü misafirleri ağırladı.

Toplantıda konuşan Okhan Tolga Sayan yurt dışından gelen misafirlere teşekkür ederek onları hastanelerinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Okhan Tolga Sayan Özel Karaman hastanesi hakkında bilgiler verdi. Amaçlarının Hollanda'daki işadamlarının memleketimize yatırım yapmalarını sağlamak olduğunu söyleyen Hollanda Karamanlılar Federasyonu (HOKAF) Başkanı Mustafa Duyar Hastanede yaptığı konuşmada, “İş adamlarımızı yerli işadamlarıyla buluşturmak için buradayız. Vakfımız 20 yıl önce kurulmuş ve bugünlere gelmiş bir vakıf. Şimdi bayrağı biz teslim aldık ve bunu federasyona çevirdik. Hollanda’da 450 bin Türk vardır ve bunun yüzde 10'u Karamanlıdır. 20 bin işadamından 2 bini yine Karamanlıdır. Hollanda'da büyük iş yapan işadamlarımız var. Onlarla gurur duyuyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284