308 Bin Ögrenciye Bedava Internet!

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Binali Yildirim, ``Yurtlarda kalan 308 bin yüksek ögrenim ögrencisine bedava internet kullandiracagiz`` dedi.

308 Bin Ögrenciye Bedava Internet!

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Binali Yildirim, Katip Çelebi Üniversitesi'nin 2012-2013 akademik yili açilis töreninde yaptigi konusmada, egitime 2012 yilinda 39 milyar lira, 2013 yilinda ise 47 milyar 500 milyon lira kaynak ayirdiklarini, bunun bir rekor oldugunu vurguladi.
Ögrencilere de seslenen Yildirim, Bakanlik olarak okullara genis bant interneti sagladiklarini dile getirerek, ''Simdi yeni bir karar aldik. Yurtlarda kalan 308 bin yüksek ögrenim ögrencisine bedava internet kullandiracagiz. Bunu Gençlik ve Spor Bakanligi ile beraber yapiyoruz'' dedi.
Izmir'de 5 bin kisilik ögrenci yasam merkezini 2013'de yapmaya baslayacaklarini, Karsiyaka'da 400 yatakli hastanenin temelini 28 Kasim'da atacaklarini belirten Yildirim, ''Izmir'e sözümüz var. Izmir, hizmetin, yatirimin projelerin sehri olacak dedik. Bazilari kilometrelerce laf eder bir arpa boyu is yapar. Biz bir arpa boyu laf, kilometrelerce is yaparak bugünlere geldik'' dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284