31 Mart’ta Yildizlarin Size Bir Sürprizi Var!

KARDOF, WWF Türkiye (Dogal Hayati Koruma Vakfi)’nin gerçeklestirdigi Dünya Saati (Earth Hour) Kampanyasi 31 Mart 2012 Cumartesi günü, 20:30-21:30 saatlerinde tüm Karaman`li hemserilerimizi isiklarini kapatarak destek olmaya çagirdi.

31 Mart’ta Yildizlarin Size Bir Sürprizi Var!
Konuyla ilgili olarak KARDOF’dan yapilan açiklamada, “WWF tarafindan çevre sorunlarina dikkat çekmek amaciyla gerçeklestirilen Dünya Saati (Earth Hour) Kampanyasi 31 Mart 2012 Cumartesi günü, 20:30-21:30 saatlerinde gerçeklestirilecek. En büyük küresel hareket olan Dünya Saati’nin Türkiye’deki katilimcilarini, bu yil essiz bir deneyim bekliyor. Katilimcilar, 31 Mart Cumartesi günü saatler tam 20:30’u vurdugundawww.wwf.org.tr/dunyasaati adresinde bir sürprizle karsilacak. Bu sürprizi yasamak için ise tek kosul, o saatte isiklari kapatmis olmak. WWF’nin tüm dünyadaki çevre sorunlarina dikkat çekmek amaciyla, 2007 yilindan beri düzenligi Dünya Saati Kampanyasi, Türkiye’de de giderek artan katilimlarla 2009 yilindan beri etkin bir sekilde yürütülüyor. 2011 yilinda Türkiye’den onbirlerce kisinin ve 250’nin üzerinde kurumun destek verdigi kampanyada dogudan batiya dogru isiklar bir bir kapanirken, Bogaziçi Köprüsü hareketin Asya’dan Avrupa’ya geçisinin sembolüydü.
Insanin gezegenin sinirlarini astigi günümüzün dünyasinda, çevre sorunlarinin çözümüne yönelik somut adimlarin atilmasi giderek önem kazaniyor. Dünya Saati, gezegenimizin karsi karsiya oldugu sorunlardan kaygi duyan ve duyarliliklarini ortaya koymak isteyenlere önemli bir firsat veriyor. Türkiye’de yasayan tüm insanlari, kurumlari ve sehirleri, bu yil Dünya Saati Kampanyasi’na katilarak sürdürülebilir bir gelecek için çözümün parçasi olmaya davet ediyoruz” dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284