320 Anadolu Medyası Kara Propagandaya Geçit Vermeyecek!

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere 'Zeytin Dalı Herakatı' başlatmıştı.

320 Anadolu Medyası Kara Propagandaya Geçit Vermeyecek!

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Afrin’de terör örgütlerine yönelik 'Zeytin Dalı Harekâtı’nın, Türkiye'nin güvenliği ve bölgenin huzuru için yapıldığını belirterek, “Anadolu Medyası olarak yayınlarımızla bizde mücadeleye devam diyoruz” dedi.

Sinan Burhan, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve cesur politikaları ile, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kararlı ve kapsamlı “Zeytin Dalı Harekatı” ile tüm art niyetli planlar inşallah suya düşecektir. Kahraman Türk askerimizin zaferleri ile sınır güvenliğimizin yanı sıra inşallah bölge insanı da rahat bir nefes alacak, Tüm dünyaya gerekli mesaj verilmiş olacaktır. Türkiye’nin güvenliği ve toprak bütünlüğünü korumak için başlatılan Afrin Harekatı Tarihi bir önem arz etmektedir. Tüm terör unsurlarının kol gezdiği bir bölgede oluşturulmak istenen yeni bir yapılanmaya Türkiye Cumhuriyeti asla müsaade etmeyecektir. Kahraman Mehmetçiğimizin Tüm sivil unsurları da göz önünde bulundurarak teröristlere nefes aldırmayacağını bölgeden zaferle döneceğini biliyoruz. Bu kapsamda gerek sosyal medyada gerek batı medyasından gerekse iç basında bazı haber ve paylaşımların maksadını aştığını, Yerli ve Milli bir duruştan ziyade yapılan açıklamaların ve paylaşımların kime hizmet ettiğinin anlaşılmadığını ifade etmek isteriz. Bizler Anadolu Medyası olarak 320 yayıncı, özellikle “Zeytin Dalı” Harekâtı boyunca Kahramanlarımızın yanında olacak ve yaptığımız yayınlarla olumsuz ve maksatlı yayın ve haberlere karşı mücadele edeceğimizi bildiririz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284