36. Yasimizi Kutladilar

Karaman’in Sesi Gazetesinin kurulusunun 36. yildönümü nedeniyle yeni yasimizi kutladilar.

36. Yasimizi Kutladilar
 
Belediye Baskani Kamil Ugurlu, Karaman’in Sesi’ni takip ettigini belirterek, “Karaman için çok önemli bir yayin organi olan Karaman’in Sesi Gazetesinin yeni yasini Medeni Yavuzaslan’in sahsinda kutluyorum. Yaptiginiz haberlerle zaman zaman bize isik oluyorsunuz. Bizlerin sesini halka duyuruyorsunuz. Bence yasiniz tuttugunu koparan genç bir delikanlinin yasi kadardir. 36 yildir usanmadan bikmadan yürüttügünüz bu görevde sizlere basarilar diliyorum” dedi.
Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’de, “14 Subat 1977 tarihinde yayin hayatina baslayan gazetenizin kurulusunun 36. yildönümünü kutlar, güvenilir, ilkeli, habercilik anlayisi ile bizlere destek olan Karaman’in Sesi Gazetesine yayin hayatinda basarilar diler, saygilar sunarim” dedi.
Toplum Destekli Polislik Büro Amirligi ekipleri de gazetemizin kurulusunun 36. yildönümü nedeniyle kurumumuzu ziyaret ederek yeni yasimizi kutladilar.
CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul, “Bir okur olarak söz konusu olan Karaman’in Sesi oldugunda bir sey söylememek mümkün degil. Yillardir sizleri takip eden 15 yillik Kilbasan Belediye Baskanligi görevim sürecinde ve simdilerde CHP Il Baskani olarak yürüttügüm görevde sizlerin hep takipçisi oldum. Bizi hep bilgilendiren, aydinlatan Karaman’la ilgili tüm haberleri Karaman’in Sesi’nden okuyoruz. 36. yilinizi kutluyorum. Basta Medeni bey olmak üzere tüm çalisanlarinizi kutluyorum. Emeklerinin Karaman düzeyinde büyük katki verdigini biliyorum ve bu katkilarinin devamini diliyorum” dedi.
CHP Merkez Ilçe Baskani Mustafa Cem Kagnici’da, “Karaman’in Sesi Gazetesinin 36. kurulus yilini kutluyorum. Hem yazili, hemde görsel basinda Karaman’in gözü, kulagi olmaya devam ediyor. Çalismalarinizda basarilar diliyoruz” dedi.
Il Genel Meclisi Baskani Mustafa Bayir’da, “Karaman’in Sesi gazetesinin 36. kurulus yildönümünü kutluyorum. Sizlere daha nice 36 yillar diliyorum” diye konustu.
Belediye eski Baskani Ali Kantürk’de “Bugün Karaman'in Sesi Gazetesi' nin 36. kurulus yildönümü. Dile kolay tam 36 koca yil. Bu 36 yilda Karaman'in sesi ciddiyetini ve objektif yayin anlayisini hiç bozmadan yayin hayatini sürdürmüs. Herkesin ve herkesimin sesi olmus. Halkin derdiyle dertlenmis, sevincini paylasmis. Her zaman halkin hislerine tercüman olmus.                Seçilmis ve atanmislarin gözü olmus, kulagi olmus. Herkesin ama herkesin duygu ve düsüncelerini ifade etmesine yardimci olmus. Her zaman yapici olmus. Bazen elestirmis, bazen övmüs, bazen uyarmis. Bütün bunlari hep dogrular adina ve halkin mutlulugu için yapmis. Duyduklarini degil, dogruladiklarini yazmis. Karaman’in Sesi Gazetesi sahipleri, yöneticileri ve çalisanlari belki bu 36 yilda birçok mesakkat yasadilar. Yayin hayatlarini sürdürebilmek için belki bilmedigimiz ne zorluklarla karsilastilar. Ama gördügümüz o ki basta gazetenin kurucusu Medeni Yavuzaslan olmak üzere Yavuzaslan ailesi zorluklar karsisinda hiç yilmadilar. Azimle ve kararlilikla çalismalarini sürdürdüler. Aile olarak birlik ve beraberligin, dayanismanin en güzel örneklerini vererek, sürekli ve sürdürülebilir bir hizmet anlayisi ile istikrarli bir basin kurulusu olmayi basardilar ve halkin sesi olmaya devam ettiler ve insallah olmaya da devam edecekler. Artik Yavuzaslan ailesini de asarak halka malolmus Karaman'in Sesi Gazetesi'nin bugünlere gelmesinde çok büyük emegi geçen basta sevgili Medeni Hocam olmak üzere, annesi Cemile Yavuzaslan, esi Fatma Yavuzaslan, çocuklari Senem ve Fahri Nisan Yavuzaslan i ve ilk günden bugüne tüm gazete çalisanlarini cani gönülden tebrik ediyorum. Ve tabiki bu süreç içerisinde KGRT’nin en temel taslarindan olan sevgili kardesim rahmetli Arif Kerem Yavuzaslan'i hiç unutmuyor ve kendisini bir kez daha rahmetle aniyorum. KGRT ailesinin 36. kurulus yildönümünü bir kez daha kutluyor, nice yillara diyerek, Yavuzaslan ailesinin basarilarinin devamini diliyor KGRT ailesinin en küçük ferdi Eylül'ün gözlerinden öpüyorum” dedi.
Özel Karaman Selçuklu Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Nihat Atabek’de, “Düzeyli, ilkeli yayin politikalariniz ile basarili çalismalar sergilemeye devam eden bir kurulus olmaniz sebebiyle 36. yilinizi gönülden kutlar, çalismalarinizdaki bu basarilarin artarak devam etmesini temenni eder, sizin sahsinizda tüm Karaman’in Sesi Gazetesi çalisanlarina sevgi ve saygilarimi sunarim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284