39. Yil Kutlamalari Sürüyor

Karaman’in Sesi Gazetesi’nin kurulusunun 39. yili nedeniyle gazetemize kutlama mesajlari gelmeye devam ediyor.

 39. Yil Kutlamalari Sürüyor

Basin ve Yayin Enformasyon Konya Il Müdürü Tuncer Karabulut bir mesaj yayinladi. Karabulut mesajinda, “Sayin: Fahri Nisan Yavuzaslan. Halkin bilme ve haberdar olma arzusunun yerine getirilmesinde, toplumu ilgilendiren olay, fikir ya da sorunlarin kamuoyuyla paylasilmasinda, yaygin basinin yani sira yerel basinimiza da önemli görevler düsmektedir. Yerel basin bir anlamda tüm basin-yayin organlarimizin gözü kulagi gibi çalismaktadir. Bu anlamda tarafsiz ve ilkeli yayincilik anlayisiyla, millet olarak birlikte yasamanin ilk sarti olan dil birliginin saglanmasinin gerekliligine inanan, Karamanoglu Mehmet Beyin diyari Karaman’imizda neredeyse yarim asirdir faaliyet gösteren ve yine adina yarasir bir sekilde Karaman’in sesi olma yolunda 39 yildir gayret gösteren gazetenizin kurulus yildönümünü kutlarken, Basta sahsiniz olmak üzere, gazetenin bugünlere gelmesinde emegi geçen tüm çalisanlarinizi tebrik ederim” dedi.

Bifa Bisküvi kurucusu ve Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu’da, “Gazetenizin 39. kurulus yildönümünü içtenlikle kutluyoruz. Karaman ve Dünyada yasayan Karaman’lilarin Sesi olmanizi ve basarilarinizin uzun yillar sürmesini temenni ediyoruz” dedi.
Gazetemiz yazarlarindan Konya’daki Yesildereli Tevfik Demir’de, “Gazetenizin 39 uncu kurulus yildönümünü kutlar size ve bütün çalisanlariniza kolayliklar ve daha nice yillar dilerim” dedi.
Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug’da, “Karaman Ticaret Borsasi olaraka yayin hayatina basladigi yildan bugüne, yerel basinimizin güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Karaman’in Sesi Radyo ve Televizyon gazetesi tüm yönetici ve çalisanlarini, 39. kurulus yildönümünüz vesilesi ile tebrik eder, çalismalarinizda basarilar dilerim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284