4. Türk Dili Hacibaba Dagi Tirmanis Senligi Güzeldi

Karaman Doga Fotografçilari Dernegi tarafindan bu yil 4.’sü gerçeklestirilen Türk Dili Hacibaba Dagi Tirmanisi senligi doga dostlarinin katilimiyla gerçeklestirildi.

4. Türk Dili Hacibaba Dagi Tirmanis Senligi Güzeldi

Mus, Ankara, Trabzon, Konya Eregli, Çumra, Adana, Osmaniye, Bursa ve Mersin’den katilan doga dostlarinin katilimi ile 16 Mayis 2015 Cumartesi günü baslayan senligin ilk etkinligi sehir gezisi oldu.
Konuyla ilgili olarak KARDOF Basin biriminden yapilan açiklamada, “Kulüp binamizdan saat 15.00 gibi hareket ederek Kampimizi Kizilyaka Çoka mevkiinde saat 16.00 gibi kurduk. 30 çadirlik 4. Türk Dil Tirmanis Senligimizde kamp alaninda yapilan teknik bir toplanti ardindan, Asçi basimizin hazirlamis oldugu etli bulgur pilavi Tulumba Tatlisi, Ayrandan olusan aksam yemegimizi saat 20.00 gibi yedik. Aksam kamp atesi basinda sazli sözlü eglencemiz saat 23.00 da kesin sessizlik ve çadirlara çekilme ile sona erdi. 17 Mayis 2015 Pazar günü yine asçi basimizin hazirlamis oldugu nefis mercimek çorbalarimizi içmek için saat 05.00 kalktik. Saat 06.00 gibi Liderimiz Fedai Erkocaoglu ve Artçi Yakup Tamer Çitlak zirve tirmanisimiza basladik.40 Kisi basladigimiz tirmanisimizda yaslari 13 ila 60 arasinda kisilerden olusuyordu. Tirmanisin ilk etaplarinda 9 kisi saglik ve çesitli nedenlerle gruplar halinde ve kamp alani ile kurulan telsiz temasi ve kontrollü bir sekilde geriye döndüler. Zirve tirmanisimiz saat 09.00 gibi 31 kisi ile zirvede sonuçlandi. Saat 09.50 gibi baslayan geri dönüsümüz 12.00 gibi Kamp alaninda sorunsuz bir sekilde sonuçlandi. Kamp alanimiza Etli pilav Ayran, Tatli ve Karpuzdan olusan ögle yemegimizi yedik. Katilimcilara tesekkür konusmasi sonra tüm katilimcilarimiz ile Kampimizi toplayip çevre temizligi yaptik. Toplu ani fotografi ile senligimizi sonuçlandirdik. Yolda Etkinlige katilmak üzere Karamandan yola çikan 42 km pedallayarak etkinligimize gelen Karaman Bisiklet Toplulugu ile Kizilyaka Mese korugunda tüm katilimcilarimiz ile hatira fotografi çektirdik. Bu Etkinligimize destek veren sponsorlarimizdan Baylan Bebe, Diyar tatli, Karasipahi kasap, Tikir Market, Tartan Elektronik, Muzaffer Karaoglu, üyelerimizden Özkan ve Gülay Çiftine, GATA, Mudosk, Kondak, Erdak, Anadolu Kartallari, Lorut dagcilik, Alp Dagcilik ve üyelerine Karaman Bisiklet Toplulugu ve Karaman Okçuluk üyelerinin sonraki etkinliklerimize katilimlarini bekler, zirveye ulasan en küçük sporcumuz Kerem Çitlak’a, ulasimimizi saglayan Kaya, Ikiz, Akin turizm firmalarina saglamis olduklari imkânlara ve il jandarma Komutanligi tarafindan saglanan güvenligimiz için çalismalarina, gününü bizimle paylasan tüm üyelerimize katilimcilarimiza Tesekkür ve Tebriklerimizi sunariz” dendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284