40 Yil Önce Ögrenciydiler

1970’li yilla rin basinda Türkiye’nin çesitli yerlerinden gelerek lise egitimini yapan ögrenciler 40 yil sonra Karaman Lisesi bahçesin de toplanarak hasret giderdiler.

40 Yil Önce Ögrenciydiler

Önderligini Ahmet Çig’in yaptigi geleneksel toplantiya 20’ye yakin ögrenci arkadasi katildi. Hasret giderdikten sonra liseden çikip 1. Istasyon Caddesini boydan boya geçerek Karamanoglu Mehmetbey Parkinda oturup çaylarini içerek birbirlerine geçmiste yasadiklarini anlatarak ahlar vahlar içerisinde bir gün yasadilar.
Sadece ögretmen olarak Sahap Cesur’un katilmasi dikkat çekerken bu toplantiyi düzenleyen Ahmet Çig, “Yaklasik 2010 yilindan buyana üçüncü defa biraraya geliyoruz. Bir önceki toplantida gördügümüz arkadaslar bir sonraki toplantilar bulunamiyorlar. Onun için bulusmamizin kiymetini bilelim. Dolu dolu yasayalim. Onca isinizi birakarak tesriflerinizden dolayi tesekkür ederim. Ayrica bu toplantimizi belgesel hale getirerek çekimlerini yapan ve her zaman yanimizda gördügümüz KGRT’nin kurucusu Medeni Yavuzaslan’a tesekkür ederim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284