55 Yasindaki Hirsiz Komandolari Aratmadi

Karaman’da, bir is merkezine giren 55 yasindaki kasa hirsizi komandolari aratmadi. Güvenlik kamerasinin kaydettigi görüntülerde kasa hirsizi, is merkezinden ip merdiven sarkitarak kaçti.

55 Yasindaki Hirsiz Komandolari Aratmadi

Olay, alti ay önce Seki Çesme mahallesindeki Il Özel Idare Is Merkezinde meydana geldi. Havanin kararmasiyla birlikte is merkezine gelen 55 yasindaki Kenan A, önce is merkezinin giris katinda bulunan is yerlerini kolaçan etti. Kenan A, is merkezinin giris kapilarindan birisinin bitisiginde bulunan is yeri açik olmasina ragmen açik olan kapidan içeriye süphe uyandirmadan girdi. Hirsiz, içeri girdikten sonra giris katinda açik is yeri olup olmadigini kontrol etti sonra asansöre binerek üst katlara çikti. Kenan A’nin asansöre binmesinin hemen sonrasinda bir esnaf is yerini kapatarak motosikletiyle is merkezinden ayrildi. Is merkezinin 3. katinda bulunan Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi’ne giren hirsiz Kenan A, burada çelik kasayi açarak içindeki 600 TL’yi aldi.
KOMANDOLAR GIBI IP MERDIVENLE IS MERKEZINDEN ÇIKTI
Is merkezindeki güvenlik kameralarinin görüntülerine göre, 1 saat 20 dakika içeride kalan hirsiz, kapilarin kapanmasi nedeniyle is merkezinin yangin merdivenine yöneldi. Birinci kattan yangin merdivenine geçmeyi basaran hirsiz, burada yaninda getirdigi posetin içerisinden çikardigi ip merdiveni asagiya sarkitti. Yaklasik 3 metre yüksekten sarkittigi ip merdivenle zemine inmeyi basaran hirsizin bu görüntüsü komandolari animsatti.
HIRSIZIN IP MERDIVENLE INDIGINI GÖREN BIR GENÇ NE YAPACAGINI SASIRDI
Kasa hirsizinin is merkezinden sarkittigi ip merdivenle asagiya indigini gören bir genç ise o an ne yapacagini sasirdi. Bir süre hirsizin ne yaptigini izleyerek anlamaya çalisan genç, hirsizlik zanlisi Kenan A’nin asagiya indikten sonra hizla kaçarak oradan uzaklasmasi üzerine süphelendi. Genç, kaçan sahsin hirsiz oldugunu anlayinca 'yakalarim' umuduyla pesinden gitti.
KASA HIRSIZI CEZAEVINDE
Hirsizlik olayinin ardindan is merkezinin güvenlik kameralarini incelemeye alan Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Hirsizlik Bürosu ekipleri, ilk olarak hirsizlik süphelisinin kimligini tespit için tüm emniyet müdürlükleri ile irtibata geçti. Görüntüleri incelenen hirsizlik zanlisinin 55 yasindaki Kenan A. oldugu belirlendi. Yapilan arastirmada Kenan A’nin suan Afyonkarahisar Cezaevinde baska bir suçtan tutuklu oldugu ögrenildi. Yapilan arastirmada Kenan A’nin çok sayida hirsizliktan sabikasi oldugu belirlendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284