58 Yıllık Dostluk Mesafe Tanımadı

İlimizin tanınmış simalarından emekli öğretmen Esat Okur, tedavisi nedeniyle 3 aydır İzmir'de bulunan gazetemiz yazarlarından Ahmet Mısırlıoğlu'nu ziyaret etti.

58 Yıllık Dostluk Mesafe Tanımadı

Geçtiğimiz hafta, Karaman Özel Eğitime Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı eşi Fadimana Okur, İzmir Özdere'de bulunan oğlu Eczacı Ali Kemal Okur ve gelini Merve hanım ile Mısırlıoğlu ailesini ziyaret eden Esat Okur yaptığı açıklamada, “Telefonla sık sık görüşsek de Ahmet kardeşimi bizzat görmek istedim. Onun duyduğu memnuniyeti görünce de bundan ziyadesiyle mutlu oldum” dedi.

Gazetemiz yazarı Ahmet Mısırlıoğlu ise, “Esat’la Cumhuriyet İlkokulunda sınıf arkadaşlığı ile başlayan dostluğumuz o gün bugün 58 yıldır devam ediyor. İzmir’e gelerek yaptıkları bu nazik sürpriz ziyaretten son derece mutlu oldum. Kadim dostumu ve ailesini görmekle sanki tüm Karaman'ı görmüş gibi hissettim” dedi.

Yılın son gününe rastlayan ziyaret herkesin eş, dost ve sevdikleri ile daha nice yıllar sağlık, sıhhat ve afiyette olması dilekleri ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284