8. Türkiye Ticaret Ve Sanayi Surasi Yapildi

TOBB tarafindan bu yil 8’incisi organize edilen Türkiye Ticaret ve Sanayi Surasi, 8 Nisan 2015 günü Ankara’da, TOBB Ikiz Kuleler’de gerçeklestirildi.

8. Türkiye Ticaret Ve Sanayi Surasi Yapildi

Ekonomik sura’ya Basbakan Ahmet Davutoglu, Basbakan Yardimcisi Ali Babacan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakani Fikri Isik, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik, Ekonomi Bakani Nihat Zeybekci, Gida, Tarim ve Hayvancilik Bakani Mehdi Eker, Gümrük ve Ticaret Bakani Nurettin Canikli, Kalkinma Bakani Cevdet Yilmaz ve Maliye Bakani Mehmet Simsek ile TOBB Baskani Hisarciklioglu ve diger ilgililer katildi.
TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nun ev sahipliginde düzenlenen Sura’da, 81 ilden oda-borsa baskani, illerindeki en önemli 5 sorunu ve çözüm önerisini birinci agizdan hükümete aktarildi.
Sura’ya Türkiye genelindeki 365 Oda-Borsa Yönetim Kurulu Baskanlari, Meclis Baskanlari, TOBB Oda-Borsa Akademik danismanlari ve Türkiye’nin her tarafindan 900 civarinda isadamini katildi.
Ekonomik sura ile ilgili açiklama yapan Karaman Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug sura öncesinde her ilde hazirlik toplantilari yapildi, sorunlar ve çözüm önerileri is dünyasi ve üniversite isbirligi ile belirlendi. Oda ve borsalar il ve ilçelerindeki ekonomiyle ilgili 5 sorun ve çözüm önerisi belirledi.
Surada 81 Oda-Borsa Baskani konusma yapti, Basbakan, Ekonomiden Sorumlu Bakanlar ve Bürokratlarda bizlerin sorunlarini dinledi 365 Oda-Borsadan gelen tüm sorunlar kitap haline getirilecek ve ilgili bakanliklara gönderilecek yorumunu yapti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284