95/3 Tertip Askerlerin Sevkiyatlari 3 Agustos’ta Basliyor

Agustos 2015 er celbinde sevke tabi olan 1995/3 tertip olarak silah altina alinacak olan gençlerin sevkleri 3-6 Agustos tarihlerinde yapilacak.

95/3 Tertip Askerlerin Sevkiyatlari 3 Agustos’ta Basliyor

Askerlik Subesi Baskanligi’ndan yapilan açiklamaya göre Karaman’da 95/3 olarak silah altina alinacak olan gençler iki grup halinde kislalarina gönderilecek. Ilk grup 3-6 Agustos tarihlerinde, ikinci grup ise 30 Eylül-2 Ekim tarihlerinde yola çikacak.
Sevke tabi yükümlülerin sinif ve egitim merkezlerini gösteren listeler Askerlik Subesi ilan panosuna asilirken, Agustos 2015 celbinde sevke tabi yükümlüler e-devlet üzerinden sevk islemlerini birinci grup 15 Temmuz-30 Temmuz, ikinci grup ise 10-28 Eylül tarihleri arasinda yapacaklar.
Yükümlülerin sevk islemleri için Askerlik Subesine ugramaksizin e-devlet kapisi üzerinden sevk islemlerini yapabilmelerine ve kendilerine yapilacak ödemelerin merkez olarak PTT vasitasiyla gerçeklestirilmesine imkan saglandi. Bu kapsamda PTT tarafindan yükümlülerin adreslerine Asker PTT kart gönderilecek.
e-devlet üzerinden sevk islemlerini yapamayanlar ise 15 Temmuz-6 Agustos, 10 Eylül-2 Ekim tarihleri arasinda sevk islemlerini Askerlik Subelerinden yapabilecekler. Sevk evraklarini almayanlar ile aldigi halde birliklerine katilmayan yükümlüler cezali duruma düsecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284