96/4 Tertip Gençlerin Kışlalarına Sevkleri Başladı

Kasım 2016 er celbinde sevke tabi olan er statüsündeki yükümlüler 1996/4 tertip olarak 14 Ekim-3 Kasım tarihlerinde ilk grup olarak, 1-9 Aralık tarihlerinde ise ikinci grup olarak silahaltına alınacak.

96/4 Tertip Gençlerin Kışlalarına Sevkleri Başladı
Sevke tabi yükümlülerin sınıf ve eğitim merkezlerini gösteren listeler Askerlik Şubesi ilan panosuna asıldı. Vatandaşların sevk edilecekleri birlikleri Askerlik Şubesi ilan panosundan öğrenebilecekleri açıklandı.
Konuyla ilgili olarak Askerlik Şubesi’nden yapılan açıklamada, “Kasım 2016 celbinde sevke tabi yükümlüler e-devlet üzerinden sevk işlemlerini 1. grup için 14-27 Ekim, ikinci grup içinse 1-5 Aralık tarihlerinde yapabilecek. Yükümlülerin sevk işlemleri için Askerlik Şubesine uğramaksızın e-devlet kapısı üzerinden sevk işlemlerini yapabilmelerine ve kendilerine yapılacak ödemelerin merkez olarak PTT vasıtasıyla gerçekleştirilmesine imkan sağlanmıştır. Bu kapsamda PTT tarafından yükümlülerin adreslerine Asker PTT kart gönderilecektir. E-devlet üzerinden sevk işlemlerini yapmayanlar ise 1. grup 14 Ekim-3 Kasım, ikinci grup ise 1-9 Aralık tarihlerinde sevk işlemlerini Askerlik Şubelerinden yapabilirler. Sevk evraklarını almayanlar ile aldığı halde birliklerine katılmayan yükümlülerin cezalı duruma düşecekleri için zamanında sevk evraklarını almaları ve birliklerine zamanında katılmaları menfaatleri icabıdır” dendi.
 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284