9.Anadolu Odalari Platformu Ankara Smmm Odasi Ev Sahipliginde Kizilcahamam’da Yapildi

Ankara’da gerçeklestirilen 9. Anadolu Odalari Platformu’nda konusan Platform Dönem Baskani Kayseri SMMMO Baskani Suat Özsoy, “TÜRMOB ile güç birligi sorunlarin çözümünde etkili olacaktir” dedi.

9.Anadolu Odalari Platformu Ankara Smmm Odasi Ev Sahipliginde Kizilcahamam’da Yapildi
Anadolu’da faaliyet gösteren Ankara, Eskisehir, Kayseri, Konya, Karaman, Nigde, Nevsehir, Aksaray, Kirikkale, Çankiri, Kirsehir, Sivas ve Yozgat Ili Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odalarinin olusturdugu Anadolu Odalari Platformu’nun 9.’su, Ankara SMMM Odasi ev sahipliginde Kizilcahamam Patalya Thermal Otel’de yapildi.
Anadolu Odalari Platformu'nun Ankara’da yapilan 9. Toplantisi’na TÜRMOB Genel Baskani Nail Sanli ilk kez katilirken, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Içyer, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Riza Akdora, Anadolu Odalari Platformu Üyesi 13 Odanin Baskanlari ve Yönetim Kurulu Üyeleri yani sira Çorum ve Karabük Odasi da misafir Oda olarak toplantiya istirak etti.
Platform Dönem Baskani Kayseri SMMM Odasi Baskani Suat Özsoy “Üst Birligimiz TÜRMOB’la güç birligi yaparak sorunlarimizin yerli yerinde yetkili mercilere ulastirilmasi çözüme kavusturulmasi için de etkili olacaktir diye düsünüyorum” diye konustu.
TÜRMOB Genel Baskani Nail Sanli ise konusmasinda yasal düzenlemelerle ilgili gelen degisikliklerle meslegin tepeden tirnaga incelenmesi gerektigini bildirerek, “Meslek camiasi olarak birlik ve beraberligimize çok önem vermemiz gereken dönemlerden geçiyoruz. Nerelerde yarisip nerelerde bütünlesecegimizin ölçüsünü iyi koyalim. Meslegimizde farkli seslerin, gruplarin varligi önemlidir ve degerlidir. Bu bir yaris getirir, kalite getirir, alternatif getirir, duraganligi durdurur, üretkenlige geçirir” dedi.
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284