AA Konya Bölge Müdürü Çetin’den Vali Kahraman Ve Baskan Ugurlu’ya Ziyaret

Anadolu Ajansi Konya Bölge Müdürü Mürsel Çetin ilimize gelerek Vali Süleyman Kahraman ile Belediye Baskani Kamil Ugurlu’yu ziyaret etti.

AA Konya Bölge Müdürü Çetin’den Vali Kahraman Ve Baskan Ugurlu’ya Ziyaret
Valilik ziyaretinde Vali Süleyman Kahraman'a AA'nin çalismalari ve yeni projeler hakkinda bilgi veren Çetin'e Vali Kahraman AA'ya Valilik olarak çalismalarinda verdikleri desteklerden dolayi tesekkür etti.
Daha sonra Belediye Baskani Kamil Ugurlu'yu ziyaret eden Çetin'e Baskan Ugurlu Belediye çalismalari hakkinda bilgi verdi. Ziyarette konusan Baskan Ugurlu kendisinin de eski bir gazeteci oldugunu ve AA'yi uzun yillardir takip ettigini belirterek sunlari kaydetti: “Anadolu Ajansi kuruldugu günden bu yana ilkeli, düzgün, tarafsiz akli basinda habercilik yapiyor. Anadolu Ajansi bu çalismalari ile hem hizmet ediyor hem de örnek oluyor. Bir takim etkilerin altinda kalarak haberden baska her seyi yapanlari görebiliyoruz. Meslegini silah olarak görenler var. Bütün bunlarin içinde AA meseleyi belli bir çitada, istikrarla sabirla sürdürüyor. AA'nin yeni projesi haber akademisini heyecanla takip ediyorum. Muhtesem bir proje. AA haber akademisi sektördeki büyük bir eksikligi giderecektir. AA misyonu ve terbiyesiyle bu akademiden mezun olan gençler çalistiklari kuruluslarda örnek olacaklar, bazi unutulmaya baslayan meslek degerlerini çevrelerine hatirlatacaklardir” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284