Açik Ilkögretim Sinavina Evinde Girecek

Milli Egitim Müdürlügü Ölçme Degerlendirmede engelleri kaldirdi.

 Açik Ilkögretim Sinavina Evinde Girecek

Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Milli Egitim Bakanligi tarafindan bu hafta sonu tüm yurtta yapilacak olan Açik Ilkögretim sinavina evde girecek olan Ayse Kiyak’i evinde ziyaret etti.

Ziyarete Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Müdür yardimcisi Selmani Karaçam, Rehberlik Arastirma Merkezi Müdürü Ertan Arici ve Müdür Yardimcisi Adem Ayhan katildi.
Pazar günü evde sinava girecek olan Ayse Kiyak konusmasinda, “ Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ve idarecilerin ziyaretlerinden çok mutlu oldum. Evimde ziyaret etmeleri beni çok duygulandirdi. Açik ögretime devam ettigim için çok mutluyum, okumayi seviyorum. Egitimime devam etmek istiyorum. Egitimimi devam ettirmemde basta Milli Egitim Bakani olmak üzere Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’a ve beni bugünlere getiren ögretmenlerime ve aileme çok tesekkür ediyorum.”dedi.
Ayse Kiyak’in annesi, “Ayse’nin hayatla barisik, kendine güvenen zeki ve çaliskan kisiligi olan evladimizdir. Biz ailesi olarak sonuna kadar kendisine gereken destegi verecegiz. Kizimin çalismalarinda bizden desteklerini esirgemeyen idarecilere, ögretmenlere ve yardimi olan herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ziyarette yaptigi konusmada, “ Karaman Il Milli Egitim Müdürlügü olarak egitimde kaybedilecek fert yoktur anlayisiyla hareket ediyoruz. Bakanligimizin Saglik nedenleri ile sinav merkezine gelemeyecek kadar engelli olan bireyler için evde sinav hizmetlerini sunmaktadir. Ayse gibi engelli olup okuma azmi bulunan ama okuyamayan diger engelli bireylerin Ayse’yi örnek almalarini istiyorum Bu hafta sonu sinava evinde girecek olan Ayse kizimiza basarilar diliyor, azmi ve gayretinden dolayi kendisini kutluyorum” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284