Adalya’nin Egitim Yardimi, Madenci Çocuklarina Ulastiriliyor

Muratpasa Belediye Baskani ve Adalya Vakfi Baskani Ümit Uysal, Ermenek’te maden faciasinda yasamini yitiren 18 madencinin egitim hayatini sürdüren 37 çocuguna egitim yardimi ulastirildigini belirtti.

 Adalya’nin Egitim Yardimi, Madenci Çocuklarina Ulastiriliyor

  Antalya Muratpasa Belediyesi Adalya Vakfi; Karaman’in Ermenek ilçesinde 28 Ekim tarihinde yasanan maden faciasinda yasamini yitiren 18 madencinin okul çagindaki 37 çocuguna yardim elini uzatti.

  Muratpasa Belediye Baskani ve Adalya Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Ümit Uysal, Yönetim Kurulu Üyesi Semih Esen ve Meclis Üyesi Cem Kotan ile birlikte, babalari maden faciasinda yasamini yitiren 37 madenci çocuguna egitim yardimini vermek üzere Karaman’a gitti.
  Vakif olarak; Ermenek’te su baskini sonucu göçük altinda kalarak yasamlarini yitiren 18 madencinin okul çagindaki çocuklarinin her birine 1000’er lira egitim yardimi yapilmasi karari aldiklarini hatirlatan Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal; “Ilçemizde bölgelerarasi gelir ve sosyal yasam farkini azaltmak amaciyla olusturdugumuz Vakfimiz araciligi ile madencilerimizin çocuklarina egitim yardimi yapiyoruz. Duyarsiz kalamayacagimiz aciyi hafifletmek için üzerimize düseni yapiyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284