Adana Valisi Hüseyin Avni Cos Ilimizdeydi

Adana Valisi Hüseyin Avni Cos, geçtigimiz hafta sonu ilimize ziyaret gerçeklestirdi.

Adana Valisi Hüseyin Avni Cos Ilimizdeydi
Vali Cos'un Vali Konaginda baslayan Karaman ziyareti daha sonra Karaman'in tarihi mekânlarinda devam etti. Adana Valisi Hüseyin Avni Cos, ilimiz Valisi Süleyman Kahraman ile birlikte Siyahser Sultan Camii ve Külliyesi, Çesmeli Kilise, Mader-i Mevlana, Tartanevi ve Hatuniye Medresesini ziyaret etti.
Vali Cos, Karaman'in ev sahipliginden duydugu memnuniyeti dile getirirken Vali Kahraman ise ziyaret ile ilgili degerlendirmesinde, Vali Cos'a ziyaretinden dolayi tesekkür ederek iller arasindaki istisare ve isbirliginin önemine dikkat çekti.
Vali Kahraman degerlendirmesinde su ifadelere yer verdi; “Bir ili yönetmek belli bir birikim ve bilgi gerektirdigi gibi belli tecrübeleri, istisareyi ve isbirligini de gerektiriyor. Adana ile Karaman ortak noktalari olan illerdir. Her iki ilde de ciddi bir tarim potansiyeli ve tarihi birikim söz konusudur Bu ziyaretler daha iyiyi ve daha güzeli insa etme noktasinda büyük önem tasiyor. Yapilan hizmette ve yatirimlarda iller arasindaki diyalog büyük önem tasimaktadir. Kendilerine ziyaretlerinden dolayi sahsim ve Karaman halki adina tesekkür ediyorum.” dedi.
Vali Cos'un Karaman ziyareti Vali Kahraman'in Konukevindeki verdigi yemegin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284