ADD’nin Genel Kurulu Yapildi

Atatürkçü Düsünce Dernegi Karaman Subesi’nin 11. olagan genel kurul toplantisi hafta sonunda 50. Bölge Eczacilar Odasi Toplanti Salonunda gerçeklestirildi.

 ADD’nin Genel Kurulu Yapildi

Toplantiya CHP Parti Meclisi üyesi ve Genel Sekreter Yardimcisi ve ayni zamanda kontenjan milletvekili aday adayi olan Ahmet Ertugrul, CHP Milletvekili aday adaylari Mustafa Cem Kagnici, Zernisah Girgin, CHP Il Baskani Ismail Atakan Ünver, Merkez Ilçe Baskani Onur Irgat ile üyeler katildi.

Gündeme geçmeden önce Divan Baskanligina getirilen Yüksel Atik, “Bu gibi toplantilarda zaman zaman divan baskanligina seçilmek olagan bir olgudur. Ama Atatürkçü Düsünce Dernegi’nin divan baskanligina seçilmek bir ayricaliktir. Son yillarda Atatürk’ü okutmamak için, Atatürk’ü tanitmamak için Atatürk gibi düsünmemek için mevcut siyasi iktidarlar ellerinden gelen çabalari gösteriyor. Tabi onlar Atatürk’ü tanitip okutsalar, Atatürk’ün çizdigi yolda ilerleseler o zaman insanlar aydinlanacak. Daha demokratik yönden bilinçlenecek. Halk ve hukuk saglanacak. Belki bu tür insanlara biat etmeyeceklerdir” dedi.
Atatürkçü Düsünce Dernegi Baskani Ülkan Sanlitürk’de, “Dernegimiz hiçbir maddi destek almadan tamamen kendi imkanlariyla ayakta durmaya çalisan bir sivil toplum kurulusudur. Iktidara muhalif bir dernek olmamiz bizi hem maddi hem manevi yönden çok zorlamakta ve bu sebeple sikintilar çekmekteyiz. Dernegimizin tek düzenli geliri üyeleri tarafindan ödenen aidatlar olmasi gerekirken bazi aksakliklardan dolayi bu gelirden de tam olarak faydalanamiyoruz. Üyelerimizin büyük bir kismi aidatlarini yatirmamaktadirlar. Üyelerimizin aidatlarini aksatmadan yatirmalarini özellikle rica ediyoruz. Dernegin Atatürkçü düsünceyi topluma yayabilmesi ve varligini gösterebilmesi için gündemde kalmasi gerekmektedir. Bunun içinde ekstra gelire ihtiyaç duyulmaktadir” dedi.
Yapilan seçim sonrasinda Atatürkçü Düsünce Dernegi Yönetim Kurulu’na Ülkan Sanlitürk, Celil Evcen, Mahmut Demir, Ramazan Eryigit, Isa Çetin, Halil Sezerer ve Neriman Köse seçilirken, Genel Merkez Delegeliklerine Yüksel Atik, Celil Evcen, Mahmut Demir ve Sahin Yildiz getirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284