Agaç Orman Ürünleri Ve Mobilya Sektörü Kümelenme Paneli Yapildi

Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi ve Mevlana Kalkinma Ajansi ortakliginda düzenlenen “Agaç Orman Ürünleri ve Mobilya Sektörü Kümelenme” Paneli yapildi.

Agaç Orman Ürünleri Ve Mobilya Sektörü Kümelenme Paneli Yapildi
Panele Milletvekili Mevlüt Akgün, Vali Yardimci Sedat Yildirim, Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay, Marangozlar ve Mobilyacilar Odasi Baskani Recep Afacan, KTSO Yönetim Kurulu üyesi Ersin Atik, MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman ve agaç-mobilya sektörüyle ilgilenen üyeler katildi.
Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay yaptigi konusmada, “Ilimizde Agaç-Orman Ürünleri ve Mobilya sektöründeki üreticilerin Uluslararasi rekabette ayakta kalabilmeleri, yenilige daha çok açik olmalari ile dogru orantilidir. Bunun için de bu yenilesmeyi destekleyen güç birligini saglayacak kümelenme çalismalari önemli bir adimdir” dedi.
Panel, Süleyman Demirel Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu , Orman Endüstri Yüksek Mühendisi Metin Kahveci, KOSGEB Uz. Erhan Yakici ve Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Alagöz'ün kümelenme konulu sunumlarinin ardindan sona erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284