Ak Parti 14 Yasinda

Adalet ve Kalkinma Partisi kurulusunun 14. yili nedeniyle AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça, Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy, Gençlik Kollari Baskani Cemal Dinçay, AK Parti Milletvekilleri Recep Seker ve Recep Konuk ortak bir basin açiklamasi yaparak partilerinin kurulusunu kutladilar.

Ak Parti 14 Yasinda

Yapilan açiklamada, “Kuruldugu günden itibaren ülkemizi büyük bir basari ile yöneten ve gücünü milletten alan AK Partimizin 14.Kurulus yildönümüne girmenin mutlulugunu ve onurunu yasamaktayiz. Bugün 14. Yildönümümüzü kutluyoruz. Kuruldugumuz ilk günün heyecanini yasiyoruz. Tek gayemiz, halkimizin bize olan inancini, teveccühünü, yine halkimiz için daha sarsilmaz bir hale getirmek, milletimizin ve gelecekteki bizlerin huzur ve refahini kalici kilmaktir. Milletimizden aldigimiz emaneti koruyup kollamaktir. Var gücümüzle çalismaya, kardesligin adresi olmaya devam edecegiz. “Türkiye’de hiç bir sey eskisi gibi” degil artik. AK Parti Türkiye’nin çehresini degistirdi. Yillarca heba edilen kaynaklar gerçek sahibi olan halka akmaya basladi. Ak Parti’nin 14 yili memlekete aydinlik, millete esenlik getirdi. Ülkesine ve milletine hizmet askiyla yola çikan AK kadrolarin, maruz kaldigi her türlü engellemelere ragmen, ülkemize büyük bir gelisim ve degisim süreci yasatmistir. Ak Parti, iç politikadan dis politikaya, egitimden sagliga, adaletten emniyete, enerjiden tarima, ulasimdan turizme, ekonomiden toplumsal yasama, demokrasiden insan haklarina kadar her alanda devrim niteliginde birçok ilke imza atmayi basarmis bir partidir.
Bizler buradayiz; millet için hizmet seferimize devam ediyoruz. Askla, Muhabbetle, azimle halkimizin emrinde çalisiyoruz. Ak ellerle, AK gönüllerle, AK geleceklere gidiyoruz...
Halkimizdan aldigimiz vekâletle, Sayin Genel Baskanimiz, Basbakanimiz Ahmet Davutoglu’nun liderliginde “Durmak Yok Yola Devam” düsturuyla gece gündüz demeden ilimize, halkimiza daha fazla hizmet götürebilmenin arayisi içerisinde olduk ve olmaya devam ediyoruz. 10 Agustos 2014’te Milli iradenin tecellisiyle Cumhurbaskani seçilen Sayin Recep Tayyip Erdogan’in bu makamda da milletine hizmette çitayi çok daha yukarilara ve Türkiye’yi çok daha aydinlik ufuklara tasiyacagina inaniyoruz. Bu duygu ve düsüncelerle Partimizin kuruldugu günden bu yana destekleriyle, sevgileriyle bugünlere ulasmamiza vesile olan halkimiza, emegi geçen teskilat mensuplarimiza sükranlarimi sunuyor, AK Partimize gönül vermis ama bugün hayatta olmayan arkadaslarimiza, teskilat mensuplarimiza Allah’tan rahmet diliyorum. Karamanli hemserilerimizle Hep birlikte nice ak yillara” dediler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284