AK Parti Adaylarina Destekler Devam Ediyor

AK Parti Karaman Teskilati ve Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker`e destekler devam ediyor.

 AK Parti Adaylarina Destekler Devam Ediyor

Türkiye Koop-Is Sendikasi Genel Baskani Eyüp Alemdar ve Türkiye Koop-Is Sendikasi Heyeti ile birlikte Pankobirlik Genel Müdürü Tamer Taspinar, AK Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker'e desteklerini açiklamak için Karaman'a gelerek Il Teskilat binasinda basin toplantisi düzenledi. Toplantiya AK Parti Karaman Il Baskani Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça, Karaman Il Genel Meclisi Baskani Celalettin Güngörer ve partililer katildi.

Toplanti'da konusan AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, ''Sayin genel baskanima ve genel müdürüme çok tesekkür ediyorum. AK Partimize destek için buralara kadar geldiler. Allah onlardan razi olsun. Biz de gece gündüz çalisarak sizlere hizmet edecegiz. Iki adayimizda bir birinden degerli insanlar. Adaylarimiza sizlerin destegini de görmek bizi mutlu etti. Insallah 7 Haziran'da durmak yok yola devam diyecegiz'' dedi.
Türkiye Koop-Is Sendikasi Genel Baskani Eyüp Alemdar ise, ''AK Parti 2002 yilindan beri yaptiklari ile hepimizin gönlünde taht kurmustur. Bizlerde burada sayin Recep Konuk ve Recep Seker'e desteklerimizi belirtmek için bulunuyoruz. Sayin Recep Konuk beyin yaptiklari ortadadir. Örnek bir insandir. Tarim alaninda Türkiye de ender insanlardandir. TORKU gibi bir markayi çikartarak dünya pazarina sundu. Bununla birlikte tam bir isçi, çiftçi ve insan dostudur. Biz her zaman yaninda olacagiz. Insallah 7 Haziran'da basarili olacagina inaniyoruz. Biz sendikamiz ve üyelerimiz olarak Recep Konuk ve Recep Seker'in yanindayiz. Çok iyi isler yapacaklarindan eminiz. Allah yollarini açik etsin'' ifadelerini kullandi.
Pankobirlik Genel Müdürü Tamer Taspinar da, Recep Konuk ile mesai arkadasi olmanin bir gurur oldugunu dile getirerek, ''Sayin baskanimla birlikte mesai arkadasligi yapma firsati buldum. Gerçekten kendisi seçkin bir insan. Yaptiklari ile bunu zaten kanitlamis birisi. 35 tane fabrikayi kurmus çiftçiye, isçiye, bölge insanina umut olmustur. Bölgeyi adim adim bilen birisi. Böyle bir insanin siyasette olmasi gerektigini düsünüyorum Ülkede çok iyi isler yapacagini biliyorum. Ülkemize hayirli olsun. Gönülden sayin baskanimi destekliyorum Allah yardimcisi olsun'' diye konustu.
AK Parti Karaman Il Baskani Nazmi Ünlü, basin toplantisinin ardindan AK Parti Karaman Teskilati ve Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker'e destegini açiklayan Türkiye Sulama Kooparatifleri Merkez Birligi Genel Baskani A. Halis Uysal'a tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284