AK Parti Gençlik Kollarindan Baskan Çaliskan’a Ziyaret

AK Parti Gençlik Kollari Baskani Fatih Selek yeni yönetimi ile birlikte Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’i ziyaret etti.

 AK Parti Gençlik Kollarindan Baskan Çaliskan’a Ziyaret

AK Parti Karaman Il Gençlik Kollari’nin 4. Olagan Kongresi sonrasi AK Parti Karaman Gençlik Kollari Baskanligi’na seçilen Fatih Selek ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette konusan AK Parti Gençlik Kollari Baskani Fatih Selek: “Kongre sonrasi belediye baskanimiza ziyarette bulunduk. Hem tanisma hem de tesekkür etmek için ziyaret ettik. Gelecege dönük, gençlerle ilgili yapilacak çalismalarla ilgili baskanimizin fikirlerinden istifade etmek istiyoruz. Çalismalarinda basarilar diliyoruz” dedi.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ise; Gençlerin gelecegimizin teminati oldugunu söyleyerek, göreve yeni seçilen Gençlik Kollari Baskani Fatih Selek’e ve yönetim üyelerine basarilar diledi. Avrupa’nin çogu yerinde olmayan oranda genç nüfusa sahip olan ülkemizin en büyük zenginliginin gençler oldugunun altini çizen Baskan Çaliskan: " Yeni Gençlik Kollari Baskani Selek ve ekibinden çok umutluyuz. Birlikte güzel isler yapacaklarina inaniyorum. Bizler de her zaman sizlerin yanindayiz. Yillar sonra bu makamlar sizlerin olacak. Belediye olarak sizlere daha gelismis ve daha modern bir sehir birakmak için çalisiyoruz. Hepinize basarilar diliyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284