AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü: “Ben Böyle Birşey Söylemedim. Söylemem de. Meydanlardayım”

15 Temmuz akşamı sokağa çıkan Karaman halkına evlerinize dönün çağrısı yaptığı iddia edilen AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Beyaz TV ekranlarında Latif Şimşek tarafından hazırlanıp sunulan “Dinamit” programına telefonla canlı olarak bağlanarak kendisi hakkında öne sürülen iddiaları yanıtladı.

AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü: “Ben Böyle Birşey Söylemedim. Söylemem de. Meydanlardayım”
İl Başkanı Ünlü programda, “20 Temmuz Çarşamba günü yapmış olduğunuz yayında Cem bey benimle ilgili bazı ithamlarda bulundu. Bu nedenle cevap hakkımı kullanmak istedim. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Karaman seçimlerde en başarılı illerden biridir. Biz teşkilatımız olarak vekillerimizle, belediyemizle, sivil toplum örgütlerimizle birlik beraberliğimizi hiçbir zaman bozmadık. İnşallah da bozmayacağız. Ama bazı AK Parti düşmanları bu oyunlara gelerek Cem beye ulaşıp bazı bilgiler aktarmışlar. Ama ben bunun kesinlikle doğru olmadığını buradan haykırıyorum. Ben böyle bir şey asla söylemedim. Benim o gün İstanbul’da olmam sebebiyle bazı fırsatçılar bunu değerlendirmeye kalkmıştır. Ben her zaman meydanlardayım ve hiçbir zaman da meydanlardan ayrılmayacağız. Bizim Fethullahçı terör örgütüyle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir” dedi.
Cem Küçük’de kendisine birden fazla kişinin ulaşması ve hepsinin de aynı sözleri tekrarlaması nedeniyle Nazmi Ünlü hakkında bu ithamlarda bulunduğunu ancak aslında işin öyle olmadığını kendisinin de anladığını belirterek, “Meğerse bana ulaşan o kişilerin Nazmi beyle kişisel problemleri varmış. Ben zaten kendisinden de bu konuda özrümü diledim” diyerek konuyu kapattı.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284