AK Parti İl Başkanı Ünlü: Yenilenmemiz Gerekiyor

21 Mayıs Pazar günü yapılan AK Parti 3. olağan genel kurulunda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm teşkilatların yenilenmesi gerektiğini ifade etmesinin ardından gözler Karaman AK Parti İl Teşkilatına çevrildi.

AK Parti İl Başkanı Ünlü: Yenilenmemiz Gerekiyor

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın basın toplantısına katılan AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü’ye muhabirimiz Karaman teşkilatlarında bir kongre hazırlığı olup olmadığını sordu.

Ünlü ise, “Yenilenmemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın bu düşüncesine katılıyorum. İnşallah bu 6 ay gibi süre içerisinde bizde belde, ilçe ve sonrasında da ilk kongremizi yapacağız. Tabi AK Parti’ye Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir heyecan getirdi. Bizlerinde bu heyecana ayak uydurmamız gerekir. Çok çalışmamız gerekir. Mart 2019 ve Kasım 2019’da yerel ve genel seçimler yapılacak. Bizden bugünden hazır olmalıyız. Tabi Genel Başkanımızın takdiridir. Onun kararına saygı duyarız. Kongrelerimiz olacak. Başka arkadaşlarımızda aday olabilir. Bizlerde araştırmalarımızı yaparız. Gerçekten bende kendimi bir yargılarım. 3 yıl boyunca neler yaptım. Neler yapamadım. Seçimlerdeki başarılarımız konusunda kendimizi bir yargılarız. Birlikte uyumlu çalıştık mı. Tekrar adaylığı düşünebilirmiyiz. Bu araştırmalardan sonra ben karar vereceğim. İnşallah memleketimiz için iyi olur. Çünkü kurucu liderimiz Erdoğan AK Parti’ye çok büyük bir heyecan getirdi. Bizde bu heyecanı devam ettirmeliyiz. Hizmet için çıktık bu yola. Tüm ekibimizde grup olmalı. Bizimle çalışmayacak arkadaşlarımızla da biz yola devam edemeyiz” diye konuştu.

Ünlü, Karaman’da devam eden yatırımlar hakkında kısa bir bilgi vererek  “Karamanımız gördüğünüz gibi yatırımlara doymuyor. Gerek hükümetimiz, gerekse belediyemizin yatırımları hızla devam ediyor. Şu anda baktığımızda hükümetimizin Karaman'a ciddi yatırımları var. Ben buradan bu yatırımların şehrimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yatırımların tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı ve Bakanlarımızı davet edip açılışını hep birlikte yapacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284