Ak Parti Kadin Kollari Baskani Göksoy: Bizde Variz

Türkiye’de kadina yönelik siddet olaylarin her geçen gün artmasi nedeniyle AK Parti Kadin Kollari bir kampanya baslatti.

Ak Parti Kadin Kollari Baskani Göksoy: Bizde Variz

Bizde Variz adiyla baslatilan kampanyayla ilgili olarak AK Parti Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy yaptigi açiklamada, “Kadina yönelik her türlü siddetin, aci ve izdirap veren, yasam hakkini tehdit eden, temel bir insan hakki ihlali olduguna, toplumu derinden yaralayip zayiflattigina, aile birligini zedeleyip, anne ve çocuk sagligini bozan son derece önemli bir halk sagligi sorunu olduguna, kadina yönelik siddetin kati törei gelenek gibi hiçbir gerekçe ile asla mesrululastirilamayacagina inaniyoruz. Hayat arkadaslarimiz, kardeslerimiz, annemiz, gelecegimizi emanet ettigimiz evlatlarimiz, kadinlar, bu toplumun yarisini olusturan erkeklerle ayni haklara sahip bireylerdir. Bu nedenle, kadina yönelik siddete ortak olamayacagiz. Kadina yönelik siddete son vermek için el ele verelim. Kadina karsi siddetle mücadelede, toplumun bütün bireyleri olarak üzerimize düsen görevi yapmak üzere kararliyiz, biz de variz” dedi.
1 Mart Pazar günü ilimizde gerçeklestirilen Milletvekili genel seçimleri temayül yoklamasinda aday adayi olan partililer “Kadina Yönelik Siddetle Mücadelede Bizde Variz” kampanyasina imza atarak destek verdiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284