AK Parti’de Akça’da Adayligini Açikladi

30 Kasim Pazar günü yapilacak olan AK Parti Merkez Ilçe kongresi öncesinde baskanlik için aday olan Aziz Selçuk, Kasim Özel’den sonra mevcut Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça’da adayligini açikladi.

 AK Parti’de Akça’da Adayligini Açikladi

AK Parti Il binasinda bir basin toplantisi düzenleyen Ahmet Akça, hafta sonunda yapilacak seçimlerde yeniden bu göreve talip oldugunu belirterek, “AK Partimizin kuruldugu ilk günden bu güne partimizin bir neferi olarak baslayan siyasi hayatim, 3. ve 4. Olagan Merkez Ilçe Kongrelerimizde aldigim Merkez Ilçe Yönetim Kurulu Sekreterligi ile hiz kazandi. Degerli kardesim dönemin ilçe baskani Celalettin Güngörer Bey’in il genel meclisine seçilmesi ile Genel Merkezimiz tarafindan Karaman Merkez Ilçe Baskanligina atandim. Görev aldigim bu süreçte, Allah’a sükür genel merkezimiz tarafindan parmak ile gösterilen basarilara imza attik. Genel Merkezimiz, Karamanimizin ismini genisletilmis il baskanlari toplantilarinda birçok kez zikretti. Karaman merkezde üyelerimizi yüzde 150 artirdik, sandik kurulu ve mahalle, köy yönetim kurulu olusumlarimiz Genel Merkezimiz tarafindan bütün Türkiye’ye örnek gösterildi. Genel Merkezimiz tarafindan seçim sonuçlarinin en hizli ve dogru sekilde bildirilmesi amaciyla uygulamaya konulan çagri ve veri merkezi çalismalarinda Türkiye ikincisi olduk. 22 Haziran 2014 tarihindeki Türkiye genelinde ayni gün ayni saatte gerçeklesen “Sandiga Sahip Çikiyoruz” toplantilarindaki basarimiz yine örnek gösterilmistir. Genel Merkezimiz tarafindan takdir gören çalismalarimizdan anlasilacagi üzere bu ülke için bütün gövdemizi tasin altina koyduk. Sizlere bahsettigim bu çalismalarimizin tamami Genel merkezimiz tarafindan belirtilen kriterlere ve tüzügümüze uygun olarak gerçeklesmistir” dedi.

Akça, diger aday tarafindan parti içerisinde istisareler yapilmadigi yönündeki ididalara ise, “Kongre sürecimizde hakkimizda ifade edilen mesnetsiz iddialara teskilat terbiyemiz ve siyasi ahlakimiz geregi süreç tamamlanincaya kadar cevap vermedik. Yaklasmakta olan merkez ilçe kongremiz için AK Parti Genel Merkezimiz, istisareler sonucunda bu görevi sahsimiza tevdi etti. Karamanimizin ve Genel Merkezimizin takdiri ve Allah’in izni ile Genel Merkezimizin güvenini bosa çikarmadan yola devam edecegiz, Insallah. Fakat bu gün birkaç hususun altini çizmeden geçemeyecegim. Teskilatimizda görev aldigimiz bu süreçte istisareyi hep ilk planda tuttuk. Bizlerle istisare edilmedi diyenler teskilatimizin çalisma prensiplerinden bi haberler. Teskilatimiz sadece birkaç aday ile kapali kapilar ardinda istisare ederek Karaman’in gelecegini ipotek altina alamazdi. Teskilatimizin istisare mekanizmasi çok açik ve net olarak delege seçimimizde vücut bulmustur. Üye olan her hemserimiz sandikta fikrini dile getirmis ve delegelerimizi seçerek görüs belirtmistir. Delegelerimiz son kararini gerçeklesecek olan merkez ilçe kongremizde ifade edecektir. Genel Merkezimizin karari ve destegi nettir. Önümüzdeki süreç degerli aday kardeslerimizin davalarinda ne kadar samimi olduklarini göstermeleri için bir firsattir, bir imtihandir. Aday olmadan önce teskilatimizin kapisindan içeri girmeyi zül görenleri kongreden sonra sahada görmek en büyük arzumuzdur. Davadan dem vuranlari bu güne kadar göremedigimiz seçim ve teskilat çalismalarinda görmek isteriz. Eger bu ülke bu millet için çalismak onlara zulüm geliyorsa gölge etmesinler. Yeni Türkiye’yi imar etmek için elimizi degil vücudumuzu tasin altina koyduk. Kapimiz ve gönlümüz milletimize hizmetçilik etmek isteyen herkese açiktir. Bizim sahsi bir meselemiz davamiz yoktur. Bizim davamiz Yeni Türkiye’dir. Hakkin üstünlügüdür. Bizim davamiz millettir. Milletimizin ve insanligin mutlulugu için çalisacagiz. Bizler bu davaya gönül vermis kardeslerimiz ile birlikte Yeni Türkiye’yi insa etmek için var gücümüz ile çalisacagiz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in çizdigi, Genel Baskanimiz ve Basbakanimiz Sayin Ahmet Davutoglu’nun yürüdügü bu yolda derin izler birakarak yürüyecegiz. Milleti her seyin üstünde tutacagiz. “Insanlarin en hayirlisi, insanlara faydali olandir” düsturuna uygun hareket edecegiz. Degerli kardeslerim bu kongre sürecinde kazanan AK Parti olacaktir. 30 Kasim 2014 Pazar Günü Saat 10’da yunus Emre Konferans Salonunda gerçeklesecek olan Karaman Merkez Ilçe kongremizde desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284