AK Parti’de Nefesler Tutuldu. 7 Nisan Bekleniyor

7 Haziran’da yapilacak olan Milletvekilligi seçimlerine gün be gün yaklasilirken tüm partilerde heyecan dorukta.

 AK Parti’de Nefesler Tutuldu. 7 Nisan Bekleniyor

Özellikle ilimiz Adalet ve Kalkinma Partisi’nde aday adayliklarini açiklayan 13 aday temayül yoklamasindan sonra Ankara’ya çagrilarak Genel Merkez tarafindan mülakata alinmislardi. Ulastirma eski Bakanimiz Lütfi Elvan’in Izmir veya Mersin’den aday gösterilebilecegi söylentileri artarken ikili hesaplar yapilmaya baslandi.

YSK tarafindan 7 Nisan’da kesin aday listelerinin açiklanmasini dört gözle bekleyen Karamanli hemserilerimizde bu eslesmelere katilarak yorum yapiyorlar.
23 Mart 7 Nisan arasinda liste hazirliklari yapilacak ve Adaylarin isim listesi 7 Nisan’da Yüksek Seçim Kuruluna verilecek. Kesin adaylar ise 24 Nisan’da açiklanacak. Ilimiz bu seçimlerde 2 milletvekilini parlamentoya gönderecek.
Karaman’da en fazla adayin bulundugu parti olan AK Parti’den milletvekili seçilebilmek için aday adayi olan isimler sunlar; Lütfi Elvan, Ali Konukseven, Kerim Dereli, Ali Kantürk, Gürbüz Çoban, Mustafa Akgün, Mustafa Bayir, Fatih Türedi, Samil Arslan, Recep Seker, Ahmet Dorla, Emir Musa Beydili ve Tahsin Koyuncu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284