AK Parti`den Gövde Gösterisi

AK Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Dr. Recep Seker beraberindeki kalabalikla Ismet Pasa Caddesi esnafini ziyaret etti.

 AK Parti`den Gövde Gösterisi

AK Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Dr. Recep Seker esnafin yogun ilgisiyle karsilasti. Esnaf ziyaretlerine AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, AK Parti Karaman Il Baskani Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akca, AK Parti Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy, AK Parti Il Gençlik Kollari Baskani Fatih Selek, AK Parti Il Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kollari Üyeleri, Kadin Kollari Üyeleri ve çok sayida partili katildi. Yaklasik 250 kisilik kalabalik Ismet Pasa Caddesinde bulunan esnafi ziyaret etti.

AK Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Dr. Recep Seker esnaflarla birebir ilgilendi. Adaylar esnaflara ve bayanlara karanfil dagitti. Esnaf ziyaretlerinde konusan Recep Konuk Karaman'i her anlamda en üst seviyeye çikaracaklarini belirtti. Dr. Recep Seker'de esnafin her zaman yaninda olup Mecliste Karaman'i en iyi sekilde temsil edeceklerini dile getirdi.
Esnaf ziyaretleri adaylarin esnaflara hayirli isler dilekleri ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284